Facebook Pixel Χαλλλαρά γιατί δεν θα σου ξεσηκωνέται...
Life
| 2013-12-22 15:00:00

Χαλλλαρά γιατί δεν θα σου ξεσηκωνέται...

Χαλλλαρά γιατί δεν θα σου ξεσηκωνέται...

Δεν χρειαζόταν να μας στο πουν οι επιστήμονες, αλλά μια και έκαναν και τον κόπο, ας ρίξουμε μια ματιά και σε αυτήν την έρευνα για το άγχος και το σεξ.

Λοιπόν, η συγκεκριμένη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sexual Medicine έδειξε (αυτό που είναι γνωστό σε όλους) ότι αν είσαι στρεσαρισμένος ή στρεσαρισμένη δεν μπορείς να λειτουργήσεις σωστά και να ευχαριστηθείς το σεξ.

Πιο συγκεκριμένα οι μελετητές ασχολήθηκαν αποκλειστικά με τις γυναίκες και χώρισαν όσες συμμετείχαν στην έρευνα σε δύο ομάδες. Στην πρώτη ομάδα μαζεύτηκαν όσες είχαν έντονο άγχος και στη δεύτερη εκείνες που είχαν χαμηλά επίπεδα στρες. Στη συνέχεια οι επιστήμονες τις έβαλαν να παρακολουθήσουν μια ερωτική ταινία (μάλλον soft τσόντα) και εξέτασαν το επίπεδο του ερεθισμού τους.

Οι γυναίκες που ήταν στην τσίτα, παρουσιάσαν χαμηλά επίπεδα ερεθισμού στα γεννητικά όργανα, παρατηρήθηκε ότι συχνά αποσπόταν η προσοχή τους από την ταινία, ενώ παρουσίασαν και υψηλή συγκέντρωση κορτιζόλης, της ορμόνης η οποία συνδέεται με την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας.

Το θέμα όμως είναι πως το "φάρμακο" για να ξεστρασάρεις μια γυναίκα, είναι το καλό σεξ... Οπότε από πριν θα πρέπει με κάποιο τρόπο να... χαλαρώσει κάπως, γιατί διαφορετικά η θεραπεία δεν θα "πιάσει".

«Ο οργασμός είναι το καλύτερο φυσικό αντίδοτο για το άγχος. Είτε είσαι με κάποιον ή ακόμα και μόνος σου και φτάσεις σε οργασμό τότε θα νιώσεις πολύ καλύτερα».

Αυτά είπε ο σεξολόγος Joan Price στο NBC News και συνέστησε στους τηλεθεατές την άσκηση, το μασάζ και το σεξ, ως τα καλύτερα αγχολυτικά. Ομως δεν μας είπε ακριβώς με ποιον τρόπο θα έρθει μια γυναίκα ή ένας άντρας σε οργασμό αν είναι τόσο τσιτωμένος που δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε αυτό που κάνει... Μάλλον από πριν χρειάζεται κανένα μισάωρο μασάζ.

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags