17/02/11 - 17:47

Η Τζούλια μας μαθαίνει Kama Sutra! (BINTEO)

H Tζούλια ξαναχτυπά! Μετά τα ροζ DVD, τώρα κάνει εκπομπή στο κανάλι Extra3 και μιλάει για το Kama Sutra και τα μυστικά του σεξ! Δείτε ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Η Τζούλια μας μαθαίνει Kama Sutra! (BINTEO)
56.102views 0shares

Πλέον, η Τζούλια δηλώνει «τηλεπαρουσιάστρια», και άρχισε μια σειρά εκπομπών με το συγκεκριμένο κανάλι (η πρώτη προβλήθηκε το Σάββατο και ήταν διάρκειας μιας ώρας) σε μια παραγωγή γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων ημιδιαμονής.

«Εγώ, η Τζούλια με λογοτεχνικό τρόπο, εντρυφώ συγκοινωνιολογικά στον ερωτισμό και στη λογοτεχνία έχοντας ως άλλοθι για το εγχείρημα αυτό τη λογοτεχνία του 2ου αιώνα π.χ.», λέει χαρακτηριστικά προσθέτει:

«Τα γυρίσματα διήρκησαν 2 ημέρες, βρέθηκα σε 4 διαφορετικές σουίτες του ξενοδοχείου και περιέγραφα τις 4 βασικές στάσεις του Κάμα Σούτρα. Μαζί μου ήταν και ένα ζευγάρι ηθοποιών, ο Κένζο και η Κέλυ οι οποίοι εφάρμοζαν πιστά τις στάσεις και εκτελούσαν τις εντολές μου».

Όσο για τα επόμενα σχέδια της; Η Τζούλια απειλεί... «Μέσα στα σχέδιά μου είναι να επιτεθώ δυναμικά στο χώρο των τηλεοπτικών εκπομπών γιατί τώρα πια δηλώνω τηλεπαρουσιάστρια».

Το φοβερό, βεβαίως, είναι η σοβαρότητα της παρουσίασης από την …εθνική μας πορνοστάρ. Απολαύστε την…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ