Facebook Pixel Όλοι στον Μαραθώνιο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-10-23 00:33:00

Όλοι στον Μαραθώνιο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι στον Μαραθώνιο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 30oς Μαραθώνιος της Αθήνας αναμένεται να τραβήξει το ανδρικό ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής της Στέισι Κίμπλερ στον αγώνα των 5 χλμ.

Ο 30oς Μαραθώνιος της Αθήνας μπορεί να μην καταφέρνει να συγκεντρώσει τα μεγάλα ονόματα δρομέων από όλο τον κόσμο αφού το μπάτζετ των διοργανωτών παραμένει χαμηλό για μιά τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση, όμως χάρη στις δημόσιες σχέσεις κάποιων στελεχών του ο αγώνας μπορεί να προσελκύσει αρκετά βλέμματα πάνω του στις 11 Νοεμβρίου.

Για την ακρίβεια μπορεί να προσελκύσει τα μάτια του αντρικού πληθυσμού πάνω της η συμμετοχή της σταρ του Χόλιγουντ Στέισι Κίμπλερ στον αγώνα των 5 χλμ. Η γνωστή ηθοποιός και σύντροφος του Τζόρτζ Κλούνει, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ δηλώνει ενθουσιασμένη που θα είναι παρούσα στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός.

«Η παρουσία της στο φετινό μαραθώνιο, δίνει επιπλέον λάμψη σε ένα γεγονός που καθημερινά αποδεικνύει πως είναι υπόθεση και προσδοκία ανθρώπων από όλο το κοινωνικό φάσμα, όχι μόνο της χώρας, αλλά του πλανήτη», προστίθεται στην ανακοίνωση.

 






Torrie Wilson vs Stacy Keibler από lita_36

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags