Facebook Pixel Δασκάλα του… έρωτα!
Life
| 2011-03-11 03:04:00

Δασκάλα του… έρωτα!

Δασκάλα του… έρωτα!

Μια δασκάλα γυμνασίου και μητέρα τεσσάρων παιδιών παραιτήθηκε απ' τη θέση της όταν κάποιοι μαθητές ανακάλυψαν ότι είχε κάνει καριέρα πορνοστάρ με το καλλιτεχνικό όνομα.... Rikki Anderson (ή Rikki Andersin).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου, η Tericka Dye πήρε την απόφαση αυτή όταν ένας μαθητής της τη ρώτησε για το παρελθόν της αναφέροντας και κάποιες ταινίες πορνό στις οποίες είχε παίξει στα μέσα της δεκαετίας του '90 όταν έμενε στην Καλιφόρνια.

Το σχολείο έκανε δεκτή την παραίτησή της "από σεβασμό στην προσωπική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της" και ανέφερε ακόμα ότι κατά την πρόσληψή της τον Αύγουστο του 2007 όταν εξετάστηκαν οι αναφορές γι' αυτήν και το βιογραφικό της, ήταν όλα εντάξει. (Η συμμετοχή της σε ταινίες πορνό δεν ήταν κάτι παράνομο γι' αυτό δεν είχε γραφτεί πουθενά τίποτα.)

H Dye είχε περάσει τα ίδια το 2006 όταν δούλευε ως δασκάλα Φυσικών Επιστημών και προπονήτρια βόλεϊ σε γυμνάσιο του Κεντάκι. Οι δάσκαλοι της πόλης Παντούκα στάθηκαν στο πλευρό της όταν τέθηκε σε μετά αποδοχών διαθεσιμότητα για τη σχολική χρονιά 2005-2006 και η σύμβασή της δεν ανανεώθηκε για την επόμενη, γιατί ο επιθεωρητής έκρινε ότι η παρουσία της θα αποσπούσε την προσοχή των παιδιών απ' τα μαθήματα.

Τότε είχε πει ότι οι επιλογές της πριν από μια δεκαετία ήταν οι χειρότερες που έκανε ποτέ. "Eίμαι μια κοπέλα που πήρε πολλές λάθος αποφάσεις στη ζωή της", είπε το Μάιο του 2007. "Όσοι έχουν βρεθεί στις τάξεις μου μπορούν να βεβαιώσουν πόσο πολύ αγαπάω τη διδασκαλία και τους μαθητές μου, και αυτό είναι που θα έπρεπε να μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο παρελθόν μου".

Στις αρχές του 2007 η Dye απέσυρε την έφεση εναντίον της απόφασης σχετικά με τη μήνυση που είχε κάνει κατά του σχολείου και έφυγε απ' το Κεντάκι.

Η Tericka Dye θα πληρώνεται κανονικά μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά δε θα γυρίσει στο σχολείο τη νέα σχολική χρονιά.

ΠΗΓΗ: CBS

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags