Facebook Pixel "Πού 'σαι Θανάση... "
Άλλα Σπορ
| 2011-04-23 12:37:00

"Πού 'σαι Θανάση... "

"Πού 'σαι Θανάση... "

Τον Θανάση Γιαννακόπουλο βλέπει ως τη μοναδική λύση για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού η Ελευθερία Χατζηνίκου.

«Η μόνη σωτηρία κατά την γνώμη μου, είναι να γυρίσει πίσω ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και μαζί του να επιστρέψει στο πόστο του εφόρου του γυναικείου βόλεϊ ο Βασίλης Πιστιόλης. Ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν χρειάζεται να αποδείξει πόσο αγαπάει την «Μάνα του Λόχου».

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις αυτό το γνωρίζει και ειδικά πόσο έχει συνεισφέρει και έχουμε καταφέρει να πάρουμε τόσα Πρωταθλήματα. Ολόκληρη η οικογένεια, γιατί φέτος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και έδωσε 200.000ευρώ για τον Ερασιτέχνη, προσφέρει ασταμάτητα εδώ και δεκαετίες στον Παναθηναϊκό. Έτσι αφήνουμε το έλεός μας στον Θανάση Γιαννακόπουλο!

Εκτός αν βρεθεί κάποιος από όλους αυτούς τους επιχειρηματίες που δηλώνουν Παναθηναϊκοί να προσφέρουν, έστω και τα μισά… Μπορεί σε κάποιους αυτές οι δηλώσεις να μην τους αρέσουν ή να φαίνονται πως είναι υπερβολικές, όμως εμάς η πραγματικότητά μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, που είναι ερασιτεχνικό, λειτουργούσε με επαγγελματικά πρότυπα», σχολίασε μεταξύ άλλων στην "Πράσινη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags