Facebook Pixel Αγαπητέ διευθυντή, κάνε την Άννα μεταγραφή! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-21 00:29:00

Αγαπητέ διευθυντή, κάνε την Άννα μεταγραφή! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αγαπητέ διευθυντή, κάνε την Άννα μεταγραφή! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την είδαμε και… ζηλέψαμε. Πρόκειται για την Άννα Κανιαμπάτε, την Σάρα Καρμπονέρο των φτωχών. Την όμορφη κοπέλα που καλύπτει το ρεπορτάζ της ποδοσφαιρικής Έρκουλες και η οποία… αποκαλύφθηκε με μία σούπερ φωτογράφησή.
 

Η νεαρή μελαχρινή μετά τον υποβιβασμό της Έρκουλες στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και αποφάσισε να μας δείξει τα πλούσια προσόντα της στο περιοδικό «Interviu», όπου πόζαρε ως οπαδός της ομάδας.

Όσοι όμως πιστεύεται πως η δουλειά της Κανιαμπάτε ήταν εύκολη φέτος, κάνετε λάθος. Δείτε τι δήλωσε στην συνέντευξή της στο περιοδικό: «πολλοί παίκτες μου έχουν δώσει το νούμερο του τηλεφώνου τους και ψάχνουν τρόπους για να βρουν το δικό μου».

Παράλληλα, δηλώνει ότι οι έρωτες της ζωής της είναι η Έρκουλες και το καράτε, όπου διαθέτει μαύρη ζώνη, οπότε χρειάζεται προσοχή γιατί… δαγκώνει.

Ο sportdog σας την παρουσιάζει με ένα βίντεο από επίδειξη μόδας, όπου της εύχονται να γίνει η νέα Καρμπονέρο και με κάποιες πόζες από την φωτογράφησή της. Παράλληλα, ευχόμαστε να δει το θέμα και ο διευθυντής μας και να κάνει την… μεταγραφή. Την χρειαζόμαστε την δεσποινίς Κανιαμπάτε στον σκύλο για τα διεθνή…

Απολαύσετε την:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags