Facebook Pixel Για αυτό παίζεις τέτοια μπάλα; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-22 19:30:00

Για αυτό παίζεις τέτοια μπάλα; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Για αυτό παίζεις τέτοια μπάλα; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το… μικρό του μυστικό αποκάλυψε ο Ρικάρντο Μοντολίβο. Ο άσος της Φιορεντίνα σε συνέντευξη του ανέφερε πως για να παίζει καλά, κάνει σεξ πριν από κάθε αγώνα με την… καυτή σύντροφό του, Κριστίνα Ντε Πιν.
 

Ας πούμε όμως δύο λόγια για την σύντροφο του Μοντολίβο…  

Για την 29χρονη Κριστίνα (1,72μ., με αναλογίες 88-62-92) λέγονται πολλά. Οι κακές γλώσσες της showbiz τη χαρακτηρίζουν από "ασχημούλα" μέχρι "χαζούλα", ενώ αποτελεί κοινή συνισταμένη των αρνητικών σχολίων που ακούγονται σε βάρος της, η εκτίμηση πως οφείλει τη φήμη της κυρίως στην αποκαλυπτική φωτογράφησή της για το Playboy τον Μάρτιο του 2009 και όχι σε κάποιο ταλέντο.

Η ίδια, πάντως, πιστεύει πως είναι και όμορφη και έξυπνη, με αποτέλεσμα οι κατά καιρούς δηλώσεις της να συζητούνται σε κουτσομπολίστικες εκπομπές και να δημιουργούν θόρυβο γύρω από το όνομά της.

Ως μοντέλο, βέβαια, δεν έχει κάνει σπουδαία καριέρα, ενώ και οι εμφανίσεις της στην ιταλική τηλεόραση περιορίζονται κυρίως σε ρόλους "γλάστρας" και όχι παρουσιάστριας. Η πιο ηχηρή παρουσία της ως τηλεπερσόνα, είναι αυτή της εκπομπής "Veline", ενώ αίσθηση προκάλεσε η εμφάνισή της - στο πλευρό του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ! - στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο.

Η σχέση της με τον Μοντολίβο ξεκίνησε λίγο καιρό μετά το εξώφυλλό της στο Playboy και αποτέλεσε "προϊόν" του έντονου και μακροχρόνιου φλερτ που δέχθηκε από τον Ιταλό διεθνή.

Η Κριστίνα ισχυρίζεται πως ο Ρικάρντο ...έπεσε στον έρωτά της εξαιτίας του μυαλού της και όχι για χάρη της ομορφιάς της. "Για να κερδίσω την καρδιά του, χρησιμοποίησα την εξυπνάδα μου και το επίπεδό μου. Η σχέση μας στηρίζεται κυρίως στην πνευματική επαφή και όχι στη σωματική", δήλωσε σχετικά και φυσικά προκάλεσε νέο θόρυβο.

Όσον αφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζει ο παρτενέρ της τις αισθησιακές της φωτογραφίες, η Κριστίνα τονίζει πως "ευτυχώς ο Ρικάρντο δεν είναι ζηλιάρης. Φυσικά και έχει δει τις φωτογραφίες μου, αλλά δεν τον ενοχλεί το ότι τις έχουν δει και άλλοι"!

Απολαύστε την:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags