22/01/11 - 19:42

Υπέρ των «αργόσχολων» η Μελίσα Ντάρμπισιρ

Σε μια κίνηση υπέρ του κινήματος συζύγων ποδοσφαιριστών θα προβεί σύντομα η το έτερον ήμισυ του Ματ Ντάρμπισιρ.

Υπέρ των «αργόσχολων» η Μελίσα Ντάρμπισιρ
51.397views 0shares

Ο λόγος για την Μελίσα Ντάρμπισιρ, η οποία θέλοντας να υπερασπιστεί τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών που δέχονται έντονη κριτική και χαρακτηρίζονται ακόμα και αργόσχολες, πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία για να βουλώσει κάποια στόματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μελίσα μαζί με ακόμα τρεις συζύγους ποδοσφαιριστών, στα πλαίσια του αγώνα κατά της μηνιγγίτιδας θα διανύσει το Σινικό τείχος με τα πόδια. Σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση η συγκεκριμένη, αλλά δεν είναι λίγες οι γυναίκες ποδοσφαιριστών που προκαλούν με τον τρόπο ζωής που κάνουν και τις απολαύσεις που χαίρονται επειδή οι σύντροφοί τους βγάζουν ένα. καράβι λεφτά.

Ο Ματ πάντως, ο οποίος διακρίνεται για τον ήπιο και χαμηλών τόνων χαρακτήρα του, δεν δείχνει να ασχολείται ιδιαίτερα με την πρωτοβουλία της συντρόφου του. Όλο αυτό το. παιχνίδι το θεωρεί κομμάτι του επαγγέλματός του και της δημοσιότητας που τον συνοδεύει.

Αν πάντως η Μελίσα πόζαρε γυμνή σε κανένα ανδρικό περιοδικό με τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό, σίγουρα θα το αντιμετώπιζε διαφορετικά ο φορ της Μπέρμιγχαμ.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ