Facebook Pixel «Έχω απατήσει» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-27 14:18:00

«Έχω απατήσει» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχω απατήσει» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για την καταγωγή της, τα one night stand και αποκαλύπτει πως έχει απατήσει. Με την ευκαιρία ας την απολαύσουμε σε μερικές "καλές" στιγμές της.

«Νομίζω ότι πετάω στα σύννεφα! Τώρα τελευταία ζω το όνειρό μου όπως εγώ θα ήθελα», λέει στο περιοδικό Down Town.
Mιλώντας για τα one night stand λέει: «Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι σχέσεις. Για να επιλέξω να βρεθώ με κάποιον σημαίνει ότι αυτός μου αρέσει πάρα πολύ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι με έναν άνθρωπο έτσι απλά, μόνο για το σεξ».

Όσο για το αν έχει απατήσει, λέει: «Θα έλεγα ψέματα, αν απαντούσα όχι. Όλοι μας το έχουμε κάνει. Αν αγαπάς τον άλλο και είσαι ερωτευμένη μαζί του, τότε τον συγχωρείς και δίνεις δεύτερη ευκαιρία. Το ‘χω κάνει κι εγώ στο παρελθόν».

Η ίδια έχει δηλώσει πως έχει μεξικάνικες ρίζες, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι από την γειτονική Αλβανία και ψεύδεται.

«Γελάω, όπως με το καθετί που έχει ειπωθεί για μένα. Στην αρχή λες μέσα σου "γιατί ρε γα….ο; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν”! Μετά καταλαβαίνεις πως ασχολούνται μαζί σου γιατί έχεις κάποιο ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, πάρα πολύ όλους αυτούς που μιλούν για εμένα, γιατί με κάνουν να υπάρχω. Δεν με νοιάζει να πουν ότι είμαι από οποιαδήποτε χώρα... Απ’ όπου και να ήμουν δεν θα είχα πρόβλημα να το πω», σχολιάζει.

Ας την απολαύσουμε, λοιπόν, σε φωτογραφίες και βίντεο...



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags