Facebook Pixel Φαρμάκι ο Θρύλος! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-28 12:35:00

Φαρμάκι ο Θρύλος! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Φαρμάκι ο Θρύλος! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια φανατική γαυρίνα για ακόμα πιο …φανατικούς άντρες φιλοξενεί ο sportdog. Κυρίες και κύριοι, ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι και απολαύστε την Όλγα Φαρμάκη!

Η Όλγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο και έχει τρία αδέρφια. Ήταν καλή μαθήτρια και σπούδασε στο ΤΕΙ Γεωπονίας. Έχει μεγάλο πάθος με τον χορό και γι’ αυτό όταν ήταν φοιτήτρια είχε μετατρέψει το χόμπι της σε επάγγελμα, ώστε να μην επιβαρύνει οικονομικά την οικογένειά της.

Όμως, ο χορός αποτέλεσε και την είσοδό της στην showbiz. O Νίκος Βουρλιώτης την είδε κάποια στιγμή και την πήρε στην ομάδα του να χορεύει free style σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Playmate, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι αδικήθηκε…

Παρόλα αυτά, η Όλγα κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο και την αναγνώριση. Συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Μεγάλο Παζάρι», ενώ αποτέλεσε και κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ». Εditorial μόδας, αισθησιακές και γυμνές φωτογραφίσεις, ραδιοφωνική παραγωγός, συμπληρώνουν μία πορεία πέντε ετών.

Η Όλγα είχε και μία περιπέτεια με το Playboy. Η αισθησιακή μελαχρινή έπαθε σοκ όταν έμαθε πως είχε γίνει αναδημοσίευση φωτογράφισής της για το ολλανδικό Playboy. «Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Πιο πολύ εμένα προσωπικά με πείραξε γιατί δεν ρωτήθηκα γι' αυτό, και στο κάτω- κάτω της γραφής μπορεί να μη θέλω να δημοσιευτούν στο εξωτερικό οι φωτογραφίες μου…», είχε δηλώσει η ίδια.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον γάμο με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα, με τον οποίο ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Μάλιστα, ο σύντροφός της έχει αποκαλύψει πως μέσα στο 2011 θα φάμε κουφέτα.

Η Όλγα Φαρμάκη δηλώνει φανατική Ολυμπιακός και μάλιστα από κούνια, λόγω του μπαμπά της!

H Όλγα στο Playboy:

Η Όλγα βγαίνει από το μπάνιο:

Η Όλγα μας γυμνάζει:

Φωτογράφιση μόδας:

Η Όλγα στα... τέσσερα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags