Facebook Pixel Φωτιά στα …Κόκκινα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-01 13:10:00

Φωτιά στα …Κόκκινα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά στα …Κόκκινα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο sportdog σας αποκάλυψε χθες τη σχέση του νεαρού μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Γιώργου Μπόγρη, με τη σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, Έλλη Κοκκίνου. Σήμερα, ακολουθεί τα χνάρια της Έλλης, από το ξεκίνημα της καριέρας της κι ακόμα νωρίτερα…

Η Έλλη είναι γεννημένη στις 24 Ιουλίου του 1970 στην Αθήνα. Σε ηλικία πέντε ετών ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου, μέσω των οποίων αγάπησε περισσότερο την μουσική. Έχει κάνει μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Αττικό Ωδείο για πέντε χρόνια και άλλα τρία χρόνια ιδιαίτερα μαθήματα ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας.

Φυσικά, δεν ήταν αστέρι μόνο στην μουσική. Ήταν αθλήτρια στο θαλάσσιο σκι στο Ναυτικό Όμιλο Βάρκιζας και έχει κερδίσει την τρίτη πανελληνία θέση και πολλά χρυσά μετάλλια και Κύπελλα. Άλλα αγαπημένα της αθλήματα είναι η ιππασία, το σκι βουνού, το πατινάζ, το τένις, το σερφινγκ, το μποξ, μα και φυσικά το μπάσκετ!

Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, η Έλλη σπούδασε στην σχολή «Βακαλό» γραφιστική, ελεύθερο και αρχιτεκτονικό σχέδιο, όπως και ιστορία τέχνης. Εκείνος που την άκουσε πρώτος και ενθουσιάσθηκε ήταν ο γείτονάς της, Κώστας Τουρνάς, ο οποίος την παρότρυνε να μπει στο χώρο.

Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο για την Έλλη. Το 1990 προσλήφθηκε στο Διογένη και εμφανιζόταν δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως οι Βαρδής, Τερζής, Δάντης, Βίσση, Ρουβάς, Βοσκόπουλος κ.α., ενώ έκανε και φωνητικά σε πολλά άλμπουμς καλλιτεχνών. Το 1992 πήγε στο Χόλυγουντ και στο Λος Άντζελες, όπου και σπούδασε θεωρία της μουσικής, φωνητική και πιάνο.

Το 1996 άνοιξαν οι πόρτες… Υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony Music και το 1999 βγήκε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος «Επικίνδυνα παιχνίδια». Το 2002 άλλαξε μουσική στέγη και πήγε στην Heaven Music, όπου της έγραψε μουσική και στίχους ο Φοίβος. Το 2003 το άλμπουμ «Στο Κόκκινο» έσκισε, καθώς έγινε διπλά πλατινένιο και έκανε μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία.

Το 2005 κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο «SEX», το οποίο έγινε χρυσό την ημέρα που κυκλοφόρησε! Το 2007 έφυγε από τη Heaven Music και γύρισε πάλι στη Sony Music και η νέα συνεργασία της έβγαλε καινούργια επιτυχία. Το «Λυπάμαι ειλικρινά» βρισκόταν στην δεύτερη θέση των ραδιοφώνων για αρκετούς μήνες.

Τον Νοέμβριο 2009 αποφάσισε να φύγει και πάλι από την Sony Music και ακολούθησε τον Φοίβο, ο οποίος αποχώρησε από την Heaven Music, φτιάχνοντας δική του εταιρεία, την The Spicy Effect. Έτσι δεν κυκλοφόρησε το καινούργιο cd της Έλλης που προετοίμαζε έναν χρόνο πριν. Το 2010, συνεργάστηκε με τον Υποχθόνιο για το κομμάτι Όντως.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Έλλη Κοκκίνου παντρεύτηκε το 2007 τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, μετά από σχέση επτά χρόνων, ενώ ένα χρόνο αργότερα έφερε στον κόσμο τον γιο της, τον Αλέξανδρο. Τον Μάρτιο του 2010 έπεσαν και οι τίτλοι του τέλους, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Αμέσως ξεκίνησαν και οι φήμες για το ειδύλλιο με τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος είναι ζευγάρι με την Βασιλική Τσεκούρα. Οι κακές γλώσσες έλεγαν μάλιστα, πως οι δυο τους πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα στις Σπέτσες. Μετά από εκείνο το διάστημα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού επανασυνδέθηκε με την Βασιλική.

Ο έρωτας, όμως, χτύπησε ξανά την πόρτα της Έλλης και μάλιστα πάλι από το χώρο του μπάσκετ. Ο sportdog σας αποκάλυψε ότι …κάτι τρέχει ανάμεσα στην τραγουδίστρια με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μπόγρη, σε ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ αυτό το διάστημα.

Θυμηθείτε τα δύο σχετικά ρεπορτάζ:

Η Κοκκίνου στα... πράσινα!

Κρατάει ...ένα χρόνο αυτή η κολόνια!

Το σέξι ντουέτο με τον Γιώργο Μαζωνάκη:

Καυτό βίντεο κλιπ "Έρωτά μου":

Ακόμη μία σέξι live εμφάνιση:

To "SEX" στα γαλλικά:

Η συνέντευξη της Έλλης:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags