Facebook Pixel ΧΑΜΟΣ με Βέλλιο στον Ηρακλή!"Θα πω πράγματα και θα ξεβρακωθούν όλοι"!
| 2017-03-02 12:48:00

ΧΑΜΟΣ με Βέλλιο στον Ηρακλή!"Θα πω πράγματα και θα ξεβρακωθούν όλοι"!

ΧΑΜΟΣ με Βέλλιο στον Ηρακλή!"Θα πω πράγματα και θα ξεβρακωθούν όλοι"!

Ο πατέρας του πρώην άσου του "Γηραιού" αποκάλυψε σημεία και τέρατα! Διαβάστε για το ποσό... ξεφτίλα που πήρε πέρυσι από την ομάδα ο νυν παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ! 

Ο Κώστας Βέλλιος μίλησε στον Arena fm για τον γιο του Απόστολο και εξέφρασε την οργή του για τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο Απόστολος πήρε από τον Ηρακλή μόνο 5.000 ευρώ. Οι παίκτες στο χωριό μου παίρνουν παραπάνω. Τα υπόλοιπα δεν τα πήρε. Περίμενε, περίμενε, με έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε ο κύριος αυτός (σ.σ. Παπαθανασάκης), να μην κάνει προσφυγή ο Απόστολος. Θα κυνηγήσω αυτόν το κύριο. Δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή το παιδί.

Μόλις έγινε η μεταγραφή, άρχισε να μου λέει ζοριζόμαστε, να τα πάρει μετά από ένα χρόνο από τα τηλεοπτικά. Είμαι τόσο εξοργισμένος με τον Παπαθανασάκη. Κάτω υπάρχει κλίκα. Θα πάω στον Υπουργό. Δεν ελέγχουν ανθρώπους σαν αυτόν; Πώς μπαίνουν στο ποδόσφαιρο; Πώς τους αφήνουν;

Μπήκαν τα λεφτά από τα τηλεοπτικά και αντί για 200.000 μου είπαν ότι μπήκαν 50. Ποια 50; Θα κατέβω με δικηγόρο και θα βρεθεί άκρη. Δεν μπορεί να υπάρχει ατιμωρησία.

Αγαπά και λατρεύει το σύλλογο ο Απόστολος. Έχει να παίρνει ένα ποσό 150.000. Μπήκαν τα λεφτά από τη Νova. Ποιος μπήκε και πήρε τα λεφτά;

Δεν ξέρουμε τι λεφτά πήρε ο Ηρακλής. για τον Απόστολο, 1 εκατομμύριο.,1,2 κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Τώρα λένε για το πανό. Αυτό το βλέπετε, τα άλλα δεν τα βλέπετε;

Για προσφυγή, ούτε μια στο εκατομμύριο. Πρέπει να τα βάλει τώρα τα χρήματα, χθες. Θα πω πράγματα και θα ξεβρακωθούν όλοι. Με παρακαλούσε, θα πεθάνω και θα διαλύσει ο Ηρακλής.

Τα λεφτά μπήκαν από τη Nova. Το θέμα είναι ποιος τα πήρε.

Χθες βρήκε τα καλύτερα γκολ του 2016, το πρώτο και το τρίτο. Παίρνει διακρίσεις στην Αγγλία. Το παιδί υπέγραψε 4 χρόνια εκεί. Δεν ξέρω γιατί ξαφνικά εκεί που έπαιζε, είναι εκτός 18άδας.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags