Facebook Pixel Ινδία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία και Ελβετία εμβαθύνουν τις εμπορικές τους σχέσεις
| 2023-04-29 19:35:00

Ινδία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία και Ελβετία εμβαθύνουν τις εμπορικές τους σχέσεις

Sportdog Team
Ινδία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία και Ελβετία εμβαθύνουν τις εμπορικές τους σχέσεις

Η Ινδία και τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (ΕΖΕΣ), συμπεριλαμβανομένης της Νορβηγίας και της Ελβετίας, συγκεντρώθηκαν στο Νέο Δελχί για να ενισχύσουν το διμερές εμπόριο και την οικονομική εταιρική σχέση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία και Ελβετία και συζήτησαν τις προοπτικές επανέναρξης των διαπραγματεύσεών τους για Συμφωνία Εμπορικής και Οικονομικής Εταιρικής Σχέσης (TEPA)».

Η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία και στις δύο πλευρές να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεών τους και να διερευνήσουν τρόπους προώθησης των συνομιλιών.

Κατά τη συνάντηση, οι συμμετέχοντες αναγνώρισαν τις προκλήσεις που θέτει το τρέχον παγκόσμιο οικονομικό και εμπορικό περιβάλλον, καθώς και την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα των διμερών εμπορικών και οικονομικών εταιρικών σχέσεων με εποικοδομητικό και ρεαλιστικό τρόπο.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την επίλυση όλων των εκκρεμών ζητημάτων και να εργαστούν για την εμβάθυνση και την ενίσχυση της οικονομικής εταιρικής σχέσης συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα παγκόσμιο εμπορικό σύστημα χωρίς αποκλεισμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags