Facebook Pixel Sportdog.gr | 1200 συμμετέχοντες στο 2ο ευWIND Festival, μια μέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους της WIND
| 2018-09-20 13:22:00

1200 συμμετέχοντες στο 2ο ευWIND Festival, μια μέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους της WIND

Sportdog Team
1200 συμμετέχοντες στο 2ο ευWIND Festival, μια μέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους της WIND

Προτεραιότητα της εταιρείας η συνεχής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και η δημιουργία μίας πρότυπης εργασιακής εμπειρίας.

 

Μια ξεχωριστή Κυριακή στη φύση, γεμάτη αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότεροι από 1200 εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της WIND στο 2ο ευWIND Festival. 

H WIND Ελλάς, μία από τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη, με οικονομική ισχύ και υψηλή τεχνολογία δεν επενδύει μόνο στα δίκτυα νέας γενιάς αλλά πρωτίστως στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η εταιρεία  που από το 2016 έχει υιοθετήσει την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), συμβάλει στην αξιοπρεπή εργασία και οικονομική ανάπτυξη, στην ποιοτική εκπαίδευση των μελών της ομάδας της, προασπίζεται την ισότητα των δυο φύλων και φροντίζει για την καλή υγεία και ευημερία των Ανθρώπων της. 

Καθώς η WIND δεν επικεντρώνεται μόνο σε θέματα κουλτούρας και επαγγελματικής εξέλιξης, υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση γύρω από τον εργαζόμενο και προχωρά σε δράσεις και πρωτοβουλίες που δημιουργούν μια ξεχωριστή εργασιακή εμπειρία σε κάθε πτυχή της καθημερινής δραστηριότητας των μελών της ομάδας της. 

Μεριμνώντας για την ευζωία των 1.020 εργαζομένων της, η εταιρεία σχεδίασε και υλοποίησε το πρόγραμμα ευεξίας και δραστηριοτήτων ευWIND που περιλαμβάνει μαθήματα Yoga και Αυτοάμυνας, πρωτάθλημα Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου, μαθήματα Φωτογραφίας, ορειβατικές εκδρομές, Αντικαπνιστικά session, την Ακαδημία Γονέων και την ευWIND Band ενώ κάθε σεζόν κορυφώνεται με ένα ολοήμερο φεστιβάλ. 

Μετά το πρώτο βραβευμένο φεστιβάλ,  το φετινό και 2ο ευWIND Festival επέστρεψε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Sports Village Athitaki φιλοξενώντας περισσότερους από 1200 συμμετέχοντες,  εργαζόμενους της WIND παρέα με τις οικογένειες και τους φίλους τους που είχαν  την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ευWIND ενώ οι μικροί εκδρομείς έκαναν Αqua Aerobic και απόλαυσαν την αφήγηση του παραμυθιού «ο Τριγωνοψαρούλης» από τον βραβευμένο συγγραφέα του, Βαγγέλη Ηλιόπουλο. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος 48 ΩΡΕΣ και της ευWIND Band. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: ‘’Το ευWIND festival αποτυπώνει τον δυναμικό παλμό της μεγάλης ομάδας της WIND! Κάθε χρόνο συγκεντρωνόμαστε από όλα τα σημεία της Ελλάδας όχι μόνο για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα μας αλλά και για να επιταχύνουμε προς ένα δημιουργικό μέλλον με δυναμισμό και αισιοδοξία. Το ευWIND είναι μια ακόμα ευκαιρία  να  «δείξουμε όλα όσα είμαστε» -πολυτάλαντες προσωπικότητες, γονείς, σύντροφοι, φίλοι, αθλητές- και ένας ακόμα τρόπος να φέρουμε κοντά οικογένειες και φίλους … τους δικούς μας ανθρώπους που είναι δίπλα μας συνεχώς σε κάθε μας βήμα’’.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags