Facebook Pixel Έκανε την ΑΕΚ… πατσα-βούρα διεθνώς ο Ξενιάδης!
Life
| 2012-01-10 18:23:00

Έκανε την ΑΕΚ… πατσα-βούρα διεθνώς ο Ξενιάδης!

Έκανε την ΑΕΚ… πατσα-βούρα διεθνώς ο Ξενιάδης!

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της σύλληψης του Βασίλη Ξενιάδη για χρέη του παρελθόντος, μετά την παρουσία του μέχρι τα ξημερώματα στην εκπομπή "Η Δίκη στον ΣΚΑΪ"!

"Ποια σύλληψη; Αμέσως μετά την εκπομπή στον ΣΚΑΪ πήγα να φάω πατσά", ήταν το σχόλιο του Βασίλη Ξενιάδη για την αποκάλυψη ότι συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από την Αστυνομία για παλαιότερα χρέη. Μόνο που ο ...πατσάς που έφαγε ο 46χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι καίγεται να αποκτήσει το 51% της ΑΕΚ, έχει κάνει την ομάδα… πατσαβούρα διεθνώς!

Απορείτε γιατί; Η είδηση της σύλληψης του ανθρώπου που προσπαθεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ιστορικού συλλόγου, έκανε το γύρο του κόσμου! Ο σκύλος βρήκε δημοσίευμα στον διεθνή Τύπο, το οποίο αναφέρει αναλυτικά ό,τι έγινε στην εκπομπή καθώς και τι επακολούθησε!

"Ο Βασίλης Ξενιάδης, αφέθηκε ελεύθερος από την ΑΕΚ" γράφει ο τίτλος της ιστοσελίδας "Daily US Post", η οποία προσθέτει: "Στη σύλληψη του Βασίλη Ξενιάδη για παλαιότερα χρέη προέβησαν οι ελληνικές αρχές το πρωί της Τρίτης και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος από την Ασφάλεια Πειραιώς", αναφέρει στον πρόλογο της είδησης το δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει ότι ο άνθρωπος που ήταν υπο κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΑΕΚ!

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναπαράγει αναλυτικά ό,τι συνέβη στην Δίκη…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags