Facebook Pixel Ο Στέφανος Κασσελάκης καταπάτησε τον άγραφο νόμο του στρατού (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-27 09:20:00

Ο Στέφανος Κασσελάκης καταπάτησε τον άγραφο νόμο του στρατού - Τον "δίκασε" ο αντιστράτηγος Τζούμης (Vid)

Sportdog Team
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταπάτησε τον άγραφο νόμο του στρατού - Τον "δίκασε" ο αντιστράτηγος Τζούμης (Vid)

"Γιατί τον επέλεξαν; Επειδή ήταν ο πιο όμορφος ή επειδή είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;", ανέφερε και τα... έχωσε τόσο στον στρατό όσο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!

Παρέλαση στη Θήβα για την 25η Μαρτίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της θητείας του στον στρατό. 

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της πόλης μαζί με άγημα αποτελούμενο από 36 νεοσύλλεκτους του κέντρου εκπαίδευσης στη Θήβα.

Και αν απόρησαν ορισμένοι πώς γίνεται στρατεύσιμοι οι οποίοι δεν έχουν ορκιστεί (ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ορκιστεί για τη fast track θητεία του στις 29 Μαρτίου), οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως λόγω της συμπυκνωμένης, πλέον, βασικής εκπαίδευσης το στρατιωτικό πρωτόκολλο δεν απαγορεύει στρατεύσιμοι που δεν έχουν ορκιστεί να παίρνουν μέρος στις εθνικές παρελάσεις!

 

Ετσι, λοιπόν, ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε σε εκείνους που εθελοντικά πήραν μέρος στην παρέλαση που έγινε στη Θήβα, αν και η συμμετοχή του προφανώς… καταπάτησε τον άγραφο νόμο του στρατού για τους νεοσύλλεκτους και όσους δεν έχουν ορκιστεί και δεν έχουν κάνει κάποια βολή.

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης, ανέφερε σε παρέμβασή του στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» του OPEN: «Δεν υπάρχει κάποια θεσμική απαγόρευση, αλλά η στρατιωτική δεοντολογία επιβάλει πως μέχρι να ορκιστεί κάποιος, να κάνει κάποιες βολές δεν μπορεί να παρελάσει. Για μένα ήταν λάθος, ήθελε να δώσει μία παράσταση κι έγινε συνένοχος ο Κασσελάκης. Αμφιβάλω αν υπήρχε άλλος νεοσύλλεκτος. Γιατί τον επέλεξαν; Επειδή ήταν ο πιο όμορφος ή επειδή είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ήταν λάθος. Δεν νομίζω ότι επιβάλει την άποψή του, αλλά ήθελε να δώσει μία παράσταση. Δείτε τι γίνεται στο Ισραήλ, εκεί οι πολιτικοί αρχηγοί λαμβάνουν μέρος κανονικά σε πολεμικές επιχειρήσεις. Θα έπρεπε είτε να εξαγοράσει τη θητεία του είτε να υπηρετήσει σε όλη τη θητεία. Δεν γίνεται ο νόμος να τον αφήνει να πηγαίνει για 15 μέρες, μόνο για να βγάλει φωτογραφίες».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags