Facebook Pixel Μοίρασαν χαρά και ελπίδα!
Life
| 2011-02-16 18:08:00

Μοίρασαν χαρά και ελπίδα!

Μοίρασαν χαρά και ελπίδα!

Την Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων επισκέφτηκε την Τετάρτη η ΑΕΚ! Tι είπαν Δέλλας, Αδαμίδης και Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Αποθέωση για Σκόκο.

Χαμόγελα και χαρά μοίρασε απλόχερα η ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης κατά την επίσκεψη του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων.

Στο πλευρό των παιδιών βρέθηκε επίσης ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη. Όλοι οι παίκτες συγκινήθηκαν με τις φωνές των παιδιών που πλημμύρισαν το χώρο. Ωστόσο απ’ όλους τους παίκτες, τη μεγαλύτερη αναγνώριση έχαιρε ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος αποδείχτηκε ο πιο δημοφιλής. Και ο Μανόλο Χιμένεθ βέβαια είχε την τιμητική του, αφού άκουσε ουκ ολίγες φορές το όνομά του.

Ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε για αυτήν την κίνηση: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν».

Δηλώσεις έκανε και ο Τραϊανός Δέλλας για την επίσκεψη τονίζοντας «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά που δίνουν μία πολύ σημαντική μάχη. Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις και θέλω να συγχαρώ τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

Από την πλευρά της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε εδώ την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται οι παίκτες και η ομάδα κοντά στα παιδιά τα οποία δίνουν μια τεράστια μάχη. Η παρουσία σας εδώ μας εμψυχώνει, μας ενθαρρύνει και μια δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Εδώ νοσηλεύονται πάνω από 100 παιδιά τα οποία θα πάρουν μεγάλο κουράγιο από την παρουσία της ΑΕΚ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags