Facebook Pixel ΠΑΟΚ αναζητείται…
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-18 03:09:00

ΠΑΟΚ αναζητείται…

ΠΑΟΚ αναζητείται…

Ο Κώστας Ζαχαριάδης γράφει για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τα λάθη του Χάβου και το ευρωπαϊκό φινάλε του που πρέπει να τερματιστεί με ένα δυνατό φιλικό στη Μόσχα.

Είναι καιρός τώρα που ο ΠΑΟΚ έχει χάσει αρκετά από εκείνα τα στοιχεία που αναλογούν σε μια ομάδα, η οποία με σταθερότητα διεκδικεί τους στόχους της. Δεν ήταν μόνο η ανωτερότητα του αντιπάλου που τον υποχρέωσε σε ήττα από την ΤΣΣΚΑ.

Προφανώς είναι η παρακμάζουσα πορεία που του έχει στερήσει εδώ και ένα μήνα την αγωνιστική του αξιοπιστία και μαζί νίκες και βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ απείχε για μια ακόμη φορά από την ομάδα που διέγραφε αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δεν έχει σκοράρει για αρκετές αναμετρήσεις. Ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει είναι η εμφάνιση με τον ΠΑΟ, στην Τούμπα, που κι αυτή συνδυάστηκε με ήττα.

Συζητάμε πλέον για μια ομάδα που θα πρέπει να βρει στηρίγματα για να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Θα χρειαστεί να βρει το ρυθμό της για να συγκρατήσει τις απώλειες. Δεν θα είναι λίγες αν τελικά δεν καταφέρει να συνέλθει σύντομα.

Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ο Χάβος επέλεξε λάθος με τον Βιτόλο. Ίσως επέλεξε λάθος και με τον Χαλκιά που ήταν τραυματίας και αποχώρησε στο ημίχρονο.

Ίσως έπρεπε να επιλέξει από την αρχή του Ελ Ζαρ.

Δεν υπάρχει τύχη για τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτε περισσότερο από το να κλείσει την ευρωπαϊκή του παράσταση με ένα αξιοπρεπές φινάλε.

Ας επικεντρωθεί οριστικά στο πρωτάθλημα κι ας γίνει το δεύτερο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ένα δυνατό φιλικό. Ένας αγώνας που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αν δεν συνέλθει σύντομα, θα συζητούμε για δυσάρεστες εξελίξεις. Για ακόμη πιο δυσάρεστα αποτελέσματα.
 

ΠΗΓΗ: www.sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags