Facebook Pixel Κύπελλο, το φάρμακο για την πίκρα!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-24 18:43:00

Κύπελλο, το φάρμακο για την πίκρα!

Κύπελλο, το φάρμακο για την πίκρα!

Πικραμένος από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στη Ρωσία δήλωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο «Δικέφαλος» του Βορρά πρέπει να στραφεί δυναμικά στις εγχώριες διοργανώσεις, να κατακτήσει το Κύπελλο, αφού πρώτα οι Θεσσαλονικείς αποκλείσουν την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δήλωσε στους εκπρόσωπους του Τύπου μετά την ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ, η οποία έθεσε την ομάδα εκτός Europa League: "Είμαστε όλοι πικραμένοι για τον αποκλεισμό. Και μόνο ωστόσο που φτάσαμε στους "32" και στεναχωρηθήκαμε τόσο πολύ για το γεγονός πως δεν συνεχίζουμε στην διοργάνωση, αυτό δείχνει πως έχουν αλλάξει πολλά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα".

Στη συνέχεια τόνισε: "Έχουμε να κερδίσουμε πολλά από αυτή την πορεία. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που ακολουθούν".

Σχετικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, δεν είπε μεγάλα λόγια, αφού "πρώτα θα πρέπει να αποκλείσουμε την ΑΕΚ και μετά θα μιλήσουμε για Κύπελλο".

Το σίγουρο είναι ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι το καλύτερο φάρμακο για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τους Ρώσους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags