Facebook Pixel Και 5άρα και +5!
Life
| 2011-02-27 18:24:00

Και 5άρα και +5!

Και 5άρα και +5!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε με 5-0 τη Βέροια στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League και παρέμεινε στο +5 από τον δεύτερο Παναιτωλικό.

Η έκπληξη της ημέρας έγινε στον Εύοσμο, όπου η ουραγός Καλλιθέα διέσυρε με 4-1 τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, ενώ αντίθετα, μαγική εικόνα αποτελεί το 4-0 των Τρικάλων επί του Πανθρακικού.

Ανάσανε βαθμολογικά ο Ιωνικός μετά το διπλό στην Ηλιούπολη (2-0), σκόνταψε ο Διαγόρας (0-0 με τον Εθνικό).

Εκπληκτικός ΠΑΣ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 12’, όταν ο Κώτσιος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Καντιμοίρη και κατάφεραν να προηγηθούν στο 13’. Ο Τζάνης έβγαλε έξοχη πάσα στον Σιαλμά, ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του ΠΑΣ ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 59’, όταν και πάλι από ασίστ του Τζάνη ο Μπακαγιόκο με κεφαλιά από κοντά έδωσε πρόωρο τέλος στο παιχνίδι. Η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Καντιμοίρη για δεύτερη φορά στο 64’ έπειτα από προσπάθεια του Ανδράλα, ο Μπακαγιόκο έκανε τα 3-0 στο 69’, ενώ οι Γιαννιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Ντε Βισέντι στο 74’ και Σκούφαλη στο 81’.

Ο Πανθρακικός τις ευκαιρίες, τα Τρίκαλα τα γκολ!

Οι παίκτες του Πανθρακικού εμφανίστηκαν με πολύ επιθετικές διαθέσεις στα Τρίκαλα, ήταν εκείνοι που έχασαν τις κλασικότερες ευκαιρίες, όμως γνώρισαν την ήττα, καθώς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Πουρής βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 20’ κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, ο Ανδριόλας απέκρουσε προσωρινά, ο Μανουσάκης πήρε το ριμπάουν και δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να χάνουν ευκαιρίες και η μπάλα τους… τιμώρησε για δεύτερη φορά στο 58’, όταν ο Μίνγκας δέχθηκε τη μακρινή μπαλιά, μπήκε στην περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Κοντογουλίδης στο 68’ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σαρακατσάνος στο 82’.

Ανάσα για Ιωνικό!

Ο Ιωνικός πήρε μεγάλη νίκη στην Ηλιούπολη χάρη σε δύο τέρματα του Τομάς. Μέτριο το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες έχουν ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Τομάς άνοιξε το σκορ στο 63’ και ο ρυθμός ανέβηκε από εκείνο το σημείο, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά για την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν χώρους. Τελικά, ο Ιωνικός πέτυχε και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Τομάς, στο 86’ και πήραν πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια για σωτηρία.

Σκόρπισε τον Αγροτικό Αστέρα η Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα έκανε… πάρτι στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, του οποίου επικράτησε με 4-1! Η ουραγός της κατηγορίας προηγήθηκε μόλις στο 11’ με σουτ του Πλατέλα, όμως ο Στεφανίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 26’. Στο 52’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου και ο Καλτσάς ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ. Η μπάλα κόντραρε στους αντίπαλους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα του Λαμπάκη. Στο 75’ ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε μάλιστα και με 9 παίκτες, καθώς ο έτερος Παπαδόπουλος της ομάδας, ο Νίκος, δέχθηκε κόκκινη κάρτα και οι Θεσσαλονικείς παρέδωσαν τα όπλα… Στο 77’ ο Παπαναστασίου και στο 85’ ο Παραράς διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντική νίκη ο Πιερικός

Στην Κατερίνη, οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσαν να σπάσουν την αμυντική γραμμή των Καρδιτσιωτών. Έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 24’, όταν ο Κωνσταντινίδης έκανε το σουτ, ο Καρακώστας απέκρουσε, ο επερχόμενος Γκουγκουλιάς έκανε το πλασέ, όμως ο Κάρλος έδιωξε την τελευταία στιγμή. Έπρεπε να φτάσουμε στο 64’ για να καρποφορήσει η υπεροχή των γηπεδούχων με το σουτ του Γιαζιτζόγλου. Ο σκόρερ της αναμέτρησης είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε. Ο Πιερικός πήρε σημαντική νίκη, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εδραιώνονται στην προτελευταία θέση, που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό.

«Σούπα» στη Ρόδο

Μέτριο θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο στη Ρόδο. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, με τους Ροδίτες να έχουν καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι χάθηκε από τους γηπεδούχους, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ζλάτκοβιτς απέτυχε να νικήσει τον Σωτηρίου από την άσπρη βούλα του πέναλτι, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο (26/02)

Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός 0-1
(45' Μπαϊκαρά)

Κυριακή (27/02)

ΠΑΣ Γιάννενα – Βέροια 5-0
(13' Σιαλμάς, 59', 69' Μπακαγιόκο, 74' Ντε Βισέντι, 81' Σκούφαλης)

Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
(64' Γιαζιτζόγλου)

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα 1-4
(26' Στεφανίδης - 11' Πλατέλας, 51' Καλτσάς, 77' Παναστασίου, 85' Παραράς)

Τρίκαλα – Πανθρακικός 4-0
(21' Μανουσάκης, 58' Μίνγκας, 68' Κοντογουλίδης, 82' Σαρακατσάνος)

Ηλιούπολη – Ιωνικός 0-2
(63', 86' Τομάς)

Διαγόρας – Εθνικός 0-0

Δευτέρα (28/02)

Λεβαδειακός – ΟΦΗ (18:00)
Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας (19:00)

Πηγή: gazetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags