Facebook Pixel Μήνυση της Κοκκίνου στον πρώην σύζυγο!
Life
| 2011-03-01 13:33:00

Μήνυση της Κοκκίνου στον πρώην σύζυγο!

Μήνυση της Κοκκίνου στον πρώην σύζυγο!

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Έλλη Κοκκίνου και τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της, για μη τήρηση των δικαστικών αποφάσεων, σχετικά με τις ώρες που εκείνος οφείλει να περνά με το παιδί τους.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης πήρε τον γιο τους το απόγευμα της Πέμπτης και τον γύρισε στο σπίτι το απόγευμα της Παρασκευής. Το εν λόγω διάστημα, όμως, ήταν εκτός των ημερών που προέβλεπε η απόφαση σχετικά με τις ημέρες που θα περνούσε με το παιδί, (δηλαδή κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα).

Το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι όντως αυτό συνέβη, όμως σε αντικατάσταση της προβλεπόμενης ημερομηνίας που ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς τότε το παιδί ήταν άρρωστο και δεν μπορούσε να το δει. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε την τραγουδίστρια, η οποία και προχώρησε στην υποβολή της μήνυσης.

Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης απέστειλε επιστολή στα Μ.Μ.Ε., στην οποία ανέφερε: «Το μόνο που επισημαίνω είναι ότι η μήνυση της κας Κοκκίνου διέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες, ενώ όλες όσες έχω υποβάλει εγώ εναντίον της δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας».

Ο κ. Βασιλειάδης, μόλις πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της μήνυσης, συμπλήρωσε: «Το παιδί πρέπει να μεγαλώνει με τη μητέρα του και να έχει το πρότυπο του πατέρα του. Όχι μόνο με τη γιαγιά του». Μάλιστα, ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού τους. Η Έλλη Κοκκίνου δεν έκανε καμία δήλωση επί του θέματος.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags