Facebook Pixel Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Μήτρογλου!
Life
| 2012-10-25 23:11:00

Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Μήτρογλου!

Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Μήτρογλου!

O Πέτρος Περίχαρος γράφει στη στήλη του στο katimagiko.gr για τον θόρυβο που έχει προκληθεί στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης από τα γκολ των Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Κώστα Μήτρογλου.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Σουηδός και ο Ελληνας που μεγάλωσε στη Γερμανία. Προς θεού δεν γίνεται καμιά σύγκριση, όμως, έχουν πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ τους. Τουλάχιστον γι' αυτά που έκαναν την Τετάρτη...

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο επιθετικός που στο ενεργητικό του βρίσκεις μερικά από τα ωραιότερα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, και ο επιθετικός του Ολυμπιακού που φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του πίνακα των εν ενεργεία σκόρερ της ομάδας του Πειραιά στο Τσάμπιονς Λιγκ με 6 γκολ (4 στους ομίλους και 2 στα προκριματικά).

Και οι δύο, ο καθένας με τον τρόπο του, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και πρωταγωνίστησαν στις συζητήσεις των γαλλικών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας για όλα όσα συνέβησαν στους αγώνες της Τετάρτης που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων στον κόσμο, το Τσάμπιονς Λιγκ. Και ειδικά στο κανάλι της «Εquipe», αλλά και στο «Insfosport+». Δύο δορυφορικά κανάλια που μεταδίδουν συνεχώς ειδήσεις και κάνουν συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα θέματα της ημέρας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags