Facebook Pixel Ανακοίνωσε τον Ζούρο!
Life
| 2011-03-04 13:21:00

Ανακοίνωσε τον Ζούρο!

Ανακοίνωσε τον Ζούρο!

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας μπάσκετ, όπως ανακοινώθηκε ήδη μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο!

Όπως σας είχε ενημερώσει ο σκύλος με προηγούμενο ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες είχαν αρχίσει τις συζητήσεις και το μόνο που έμενε ήταν να δώσουν και τυπικά τα χέρια.

Άλλωστε, η Ζαλγκίρις βρίσκεται ήδη στη βάση της, αφού αύριο έχει αγώνα, ενώ ο Έλληνας προπονητής έμεινε πίσω για το συγκεκριμένο ραντεβού. Παρόλα αυτά συνεχίζει κανονικά στο "τιμόνι" της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μάλιστα, ο Ζούρος θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου ενόψει του Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανία, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο το 2012.

H ανακοίνωση:

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής της Εθικής Ομάδας των Ανδρών. Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ ,Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο Έφορος των Εθνικών Ομάδων ,Γιώργος Κολοκυθάς. συναντήθηκαν και συζήτησαν σήμερα το πρωϊ με τον Ηλία Ζούρο.Οι δυο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα ηνία «της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων» ενόψει του Eurobasket της Λιθουανίας το ερχόμενο καλοκαίρι και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags