Facebook Pixel Αλύγιστος και με εννιά παλικάρια!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-04 20:45:00

Αλύγιστος και με εννιά παλικάρια!

Αλύγιστος και με εννιά παλικάρια!

Ο Γιώργος Μήνος γράφει στο blog του για την παλικαρίσια ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ και την ιδιοσυγκρασία του «Δικεφάλου» του Βορρά να παραμένει αλύγιστος ακόμα και δύο παίκτες λιγότερους…


Η πίστη, η καρδιά και η ψυχή είναι τα στοιχεία που περιγράφουν τον ΠΑΟΚ. Αυτόν τον ΠΑΟΚ που είδαμε και στο ΟΑΚΑ. Που δεν “λυγίζει”, που δείχνει αυτοπεποίθηση και στα δύσκολα πάντα συσπειρώνεται και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Έτσι θα πάρει την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ στα δύσκολα αντέχει. Με το σύνθημα “ένας για όλους και όλοι για έναν” έπαιξαν και απέναντι στην ΑΕΚ και κράτησαν το αποτέλεσμα που τους δίνει προβάδισμα στην πρόκριση στον τελικό.

Αυτό είναι το σχέδιο και είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και πάντα με τσαμπουκά, σοβαρότητα και τεράστια ψυχικά αποθέματα προσπαθεί να φτάσει στον στόχο του που είναι ο τελικός.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, έστειλε κι αυτός το δικό του μήνυμα με την επίσκεψη στην προπόνηση της Πέμπτης. “Δεν έγινε τίποτα, απλώς κάναμε ένα βήμα. Εκτός από το κύπελλο, υπάρχει και το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν έχει κριθεί, ο ΠΑΟΚ πρέπει με την ίδια σοβαρότητα να πετύχει τους στόχους του”.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να εφησυχάσει. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος μπορεί να πανηγυρίζει, αφού η ρεβάνς θα γίνει στην “καυτή” Τούμπα και ονειρεύεται πως επιτέλους θα μπορέσει να βγάλει… φωτογραφίες στο Σύνταγμα στις 30 του Απρίλη, αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο.

Με την ίδια συνταγή, με τη συνταγή ΤΣΣΚΑ, ο ΠΑΟΚ διεκδικεί και καταφέρνει. Υπάρχουν, όμως, και προβλήματα και ένα από αυτά είναι το γεγονός πως δεν μπορεί να σημειώσει εύκολα γκολ. Έτσι, τώρα, μπορεί εκτός έδρας να πήρε αυτό που ήθελε, αλλά τώρα, στη ρεβάνς, χρειάζεται και το γκολ για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Σημασία, πάντως, έχει αυτό: Ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ δυνατός και δεν “λυγίζει” με τίποτα, ακόμα και έχοντας μείνει με μόλις 9 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΗΓΗ: www.sportnet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags