Facebook Pixel Ξέσκισε τον ...χαρταετό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-06 22:22:00

Ξέσκισε τον ...χαρταετό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσκισε τον ...χαρταετό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με 4 μέρες καθυστέρηση, η ΑΕΚ πέταξε ψηλότερα από τον ΠΑΟΚ. Στο Κύπελλο 0-0, στο πρωτάθλημα ...4-0, με ρεβάνς Ντιόπ (σκόραρε μετά τα δύο δοκάρια), σόου Σκόκο (δύο γκολάρες) και Δέλλα.

Την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο 2011 πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 4-0, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες των Θεσσαλονικέων. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ είχαν σε δαιμονιώδη φόρμα τον Νάτσο Σκόκο, όπως και τον Γκερέιρο, που ήταν από τους κορυφαίους! Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και όταν αντικαταστάθηκαν οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες, η «Ένωση» συνέχιζε να βγάζει φάσεις…

Η ΑΕΚ έδειξε εξ αρχής τις διαθέσεις της στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας πρωτοβουλίες και ουσιαστικά έκλεισε τον ΠΑΟΚ στα καρέ του. Γενικά οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης, στο οποίο του έλειπε η ουσία!

Στο 11’ δεν άργησε να έρθει το πρώτο γκολ με τον Ντιόπ να… ξορκίζει την κακοδαιμονία του με τα δοκάρια, αφού αυτή τη φορά η κεφαλιά του Σενεγαλέζου βρήκε δίχτυα!

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Άρχισε να αυξάνει τον ρυθμό και για ένα 5λέπτο δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ, ειδικά με τον Ελ Ζαρ. Οι προσπάθειες δεν του βγήκαν, ενώ οι απουσίες των Ίβιτς-Γκαρσία δημιούργησαν περαιτέρω προβλήματα, τα οποία οι παίκτες του Μάκη Χάβου δεν είχαν τη δυνατότητα να διαχειριστούν.

Στο 35’ μάλιστα ο ΠΑΟΚ δέχτηκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από τον Σκόκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασσίστ του Γεωργέα από δεξιά.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ δεν άφησε άλλα περιθώρια στον ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Στο 55’ ο Σκόκο πέτυχε με μία φοβερή γκολάρα  το 3-0 και κάπου εκεί το αποτέλεσμα του αγώνα είχε κριθεί. Το σκορ βέβαια ανέβηκε και άλλο, αφού στο 79’ ο Δέλλας έκανε τέσσερα τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων».

Έτσι η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στο ΟΑΚΑ, με το ίδιο σκορ που είχε επιβληθεί της Λάρισας στις 12 Δεκεμβρίου, στην τελευταία εντός έδρα νίκη της "Ένωσης". Δηλαδή 4-0!
 

Το φιλμ του αγώνα

92' ΛΗΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

90' Δύο λεπτά καθυστερήσεις.

83' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λεονάρντο αντί του Γκερέιρο που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα!

79' Γκολ για την ΑΕΚ: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκερέιρο, ο Δέλλας έπιασε την κεφαλιά και νίκησε για 4η φορά τον Κρέσιτς.

77' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Μανωλάς στη θέση του Γεωργέα, ο οποίος ακούει το γνωστό σύνθημα με τα φυτά στην Καλαμάτα, από τους φιλάθλους της ομάδας!

71' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Σκόκο δίνει τη θέση του στον Μπαχά! Όλο το γήπεδο χειροκροτεί τον Αργεντινό που σήμερα έχει κάνει καταπληκτικό παιχνίδι.

69' Kίτρινη κάρτα στον Τσιρίλο για αγκωνιά στον Γκερέιρο, ο οποίος βγήκε εκτός γηπέδου αιμόφυρτος

65' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Αρίας στη θέση του Τσουκαλά.

63' Σουτ του Γκερέιρο η μπάλα πέρασε άουτ.

62' Σουτ του Μπλάνκο από δεξιά, ο Κρέσιτς είπε... όχι στο 4-0.

60' Δοκάρι ο Μπλάνκο! Ο Ζορό έπιασε την κεφαλιά η μπάλα διέγραψε καμπύλη και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς

59' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Μούσλι αντί του Σάλπι

55' Γκολ για την ΑΕΚ! Ο Σκόκο πήρε την μπάλα από τον Μίτσελ, πέρασε ανάμεσα από τους Αθανασιάδη και Τσουκαλά και με το δεξί πέτυχε ένα πανέμοργο γκολ, στέλνοντας τη μπάλα εκεί όπου ο Κρέσιτς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...

51' Σουτ του Ελ Ζαρ, ο Σάχα μπλόκαρε τη μπάλα.

50' Ωραίο δυνατό σουτ του Σκόκο εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ, λίγο πιο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Σακελλαρίου στη θέση του Σνάουτσνερ

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου: Η ΑΕΚ είναι σαφώς καλύτερη από τον αγώνα της Τετάρτης, ή μάλλον πιο ουσιαστική, αφού προηγείται 2-0 του ΠΑΟΚ, παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Η Ένωση έχει πλουραλισμό στην επίθεση και έχει πραγματοποιήσει αρκετές ευκαιρίες. Από την άλλη μεριά ο "Δικέφαλος" του Βορρά είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Ελ Ζαρ, ωστόσο, παρουσιάζει προβλήματα, λόγω της απουσίας των Ίβιτς, Γκαρσία.

43' Φοβερή απόκρουση του Κρέσιτς σε δυνατό σουτ του Σκόκο από την αριστερή γωνία της περιοχής!

35' Γκολ για την ΑΕΚ: Ύστερα από ωραία ασσίστ του Γεωργέα από δεξιά, ο Σκόκο έπιασε απεύθειας σουτ μέσα στην περιοχή και έγραψε το 2-0! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ του Γεωργέα στο ξεκίνημα της φάσης που έπαιξε το 1-2 με τον Γκερέιρο.

33' Πολύ ωραία προσπάθεια από τον Ελ Ζαρ: Ο Μαροκινός πέρασε δυο παίκτες της ΑΕΚ από τα αριστερά, σούταρε, αλλά ο Σάχα απέκρουσε σε κόρνερ.

31' Ο Ματέος έδιωξε σε κόρνερ μετά από επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Ελ Ζαρ.

27' Ωραίο σουτ του Μίτσελ στη γραμμή της περιοχής η μπάλα όμως πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς... Στο ξεκίνημα της φάσης ο Μπλάνκο που έδωσε την πάσα στον Ισπανό ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, κάτι που δεν είδε ούτε ο Τριτσώνης, ούτε ο βοηθός.

24' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ: Ύστερα από κόντρα η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μπλάνκο, ο οποίος μόνος απέναντι απο τον Κρέσιτς πλάσαρε άουτ...

16' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ!

Σχόλιο: Πρώτο γκολ του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Με την τρίτη τα κατάφερε ο Σενεγαλέζος σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού την Τετάρτη στο παιχνίδι του Κυπέλλου είχε δύο δοκάρια...

11' Γκολ για την ΑΕΚ! Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο από δεξιά, ο Ντιόπ νίκησε στον αέρα τον Κοντρέρας και έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς!

9' Απευθείας πλασαριστή εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, η μπάλα πάνω στον Κρέσιτς...

8' Kίτρινη κάρτα στον Σνάουτσνερ

4' Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για την ΑΕΚ. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας, ο Γκερέιρο έγινε αποδέκτης της μπάλας σε πλεονεκτική θέση, ο Κρέσιτς όμως βγήκε έγκυρα και αποσόβησε το 1-0!

3' Πρώτο σουτ στον αγώνα για την ΑΕΚ, από τον Σκόκο, ο Κρέσιτς όμως μπλόκαρε τη μπάλα.

1' Εναρξη αγώνα

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασαν τη ζωή τους σε εγκληματική ενέργεια.

Οι ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Ματέος, Δέλλας, Γεωργέας (77' Μανωλάς), Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Γκερέιρο (83' Λεονάρντο), Σκόκο (72' Μπαχά), Μπλάνκο

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουντσνερ (46' Σακελλαρίου), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετό, Βιτόλο, Τσουκαλάς (65' Αρίας), Σαλπιγγίδης (59' Μουσλίμοβιτς), Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags