15/03/11 - 17:47

Θετικός σε ινδική κάνναβη ο Σούμπερτ!

Παρελθόν από το Μαρούσι αποτελεί ο Μάρκους Σούμπερτ, καθώς βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης στον έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε με την άφιξή του στην Αθήνα.

Θετικός σε ινδική κάνναβη ο Σούμπερτ!
34.617views 0shares

Το Μαρούσι ανακοίνωσε σήμερα την αρνητική είδηση και παράλληλα τη διακοπή της συνεργασίας με τον Αμερικανό φόργουορντ. Αναλυτικά, ο σύλλογος αναφέρει:

«Η καριέρα του Μάρκους Σούμπτερ στο Μαρούσι περιορίστηκε σε ένα μόνο παιχνίδι, αυτό με τον Πανελλήνιο. Ο Αμερικανός φοργουορντ βρέθηκε θετικός στην χρήση ινδικής κάνναβης, στο υποχρεωτικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν στην ΚΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης και αμέσως ο παίκτης ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα, ανεξάρτητα ποια θα είναι η ποινή του.

Άλλωστε, η περίπτωσή του είναι τελείως διαφορετική από εκείνη του Ουϊντεν, ο οποίος είχε αιτιολογήσει τα αποτελέσματα προσκομίζοντας τα σχετικά φάρμακα που είχε χρησιμοποιήσει».

Στο μεταξύ, τον Έντουαρντ Μπάσντεν υποδέχτηκαν σήμερα στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το τέλος της σεζόν στο Μαρούσι.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ