Facebook Pixel Στα λόγια μας και ο Σάντος...
Life
| 2011-03-18 13:48:00

Στα λόγια μας και ο Σάντος...

Στα λόγια μας και ο Σάντος...

Όποιος φοβάται να πάρει σκύλο είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, αναφορικά με το αν φοβάται ότι τα γεγονότα του ντέρμπι μπορούν να επηρεάσουν το κλίμα στην Εθνική.

Ο Φ. Σάντος σχολίασε ότι πιστεύει στην υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών του, προσθέτοντας ότι... η πατρίδα είναι πάνω από όλα:

«Όποιος έχει φόβο ας πάρει σκύλο. Εγώ δεν φοβάμαι. Δεν με αγγίζει. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα γύρω γύρω αλλά μόνο με το ποδόσφαιρο.

Εγώ συγκεντρώνομαι μόνο στον τομέα του ποδοσφαίρου. Πιστεύω στην υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και στο πάθος.

Η πατρίδα πρέπει να είναι πάνω από όλα. Αν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ τους, είμαι σίγουρος ότι δεν θα επηρεάσει την απόδοση τους».

Ο Πορτογάλος, πάντως, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο του Αγίου Κοσμά, λόγω εργασιών που γίνονται: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί. Δεν βοηθά αυτό το πράγμα. Εδώ και πολλούς μήνες προσπαθούμε να το λύσουμε.

Χτύπησα το καμπανάκι δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Περιμένω τον Ιούνιο να είναι έτοιμο το γήπεδο και η εθνική να έχει το δικό της χώρο. Αν θέλουμε να είμαστε μεγάλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλους τους τομείς. Όπως είπα και πριν ασχολούμαστε με τα γύρω γύρω και βάζουμε στην άκρη το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags