Facebook Pixel «Σόρι, ξεμείναμε από πρώτο θέμα»
Life
| 2011-03-20 22:47:00

«Σόρι, ξεμείναμε από πρώτο θέμα»

«Σόρι, ξεμείναμε από πρώτο θέμα»

Πώς να διαχειριστεί ένα οπαδικό Μέσο ένα διασυρμό όπως αυτόν που είδε η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής από τον Ολυμπιακό; Σίγουρα τα Media που ασχολούνται με το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Γι’ αυτό το aek365.gr, βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο, αφού η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» έφερε τους συνάδελφους σε αυτήν την δύσκολη θέση. Ειδικά όταν έχει προηγηθεί την Τετάρτη, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι υπεύθυνοι του site δεν έβαλαν στο κεντρικό θέμα φωτογραφία από το Καραϊσκάκη, αλλά μια… άκυρη, που έγραφε πάνω “Please stand by”, δηλαδή παρακαλώ περιμένετε…

Το θέμα είχε τίτλο «Ζητούμε συγγνώμη» και στο λιντ έγραφε: «Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν υπάρχει πρώτο θέμα». Και πώς να υπάρξει άραγε, όταν η ΑΕΚ από τον παράδεισο της Τετάρτης έπεσε στα τάρταρα της εξάρας από τον Ολυμπιακό;

Πάντως μέσα στο κείμενο υπήρξε αναφορά για το ντέρμπι και την ντροπή που γνώρισε η «Ένωση».

«Η 20η Μαρτίου θα γραφτεί ως μία από τις ντροπιαστικές ημέρες στην ιστορία της ΑΕΚ. Ένας εφιάλτης που ξεκίνησε από το πρώτο ημίχρονο. Και κυρίως το πρώτο 20λεπτο. Οι παίκτες του Χιμένεθ προφανώς και είχαν μείνει στα... αποδυτήρια, αφού μέσα σε 20 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0!», γράφει χαρακτηριστικά η πρώτη παράγραφος του κειμένου.

Να δούμε πως θα διαχειριστεί αύριο το πρωτοσέλιδό της η Ώρα των Σπορ, η οποία έχει απομείνει η μοναδική ΑΕΚτζήδικη εφημερίδα, μετά το «κλείσιμο» της Score.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags