Facebook Pixel Και πώς να φύγει δηλαδή;
Life
| 2011-03-21 00:15:00

Και πώς να φύγει δηλαδή;

Και πώς να φύγει δηλαδή;

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για το σενάριο αποχώρησης του Θοδωρή Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ και υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» δεν πρόκειται να πάει πουθενά!

Αναμενόμενο ήταν, τα σενάρια για τον Ζαγοράκη, να ξεφυτρώσουν σαν τα μανιτάρια μετά το στραπάτσο του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Διαβάσαμε πολλά, ακούσαμε αρκετά, υποθέσαμε περισσότερα. Η απογοήτευση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ( όπως αυτή εκφράστηκε από τον ίδιο στο στενό του περιβάλλον που φρόντισε να την διοχετεύσει 100 % λανθασμένα στον Τύπο ) τροφοδότησε τα σενάρια και δεν αδικώ όσους - ελλείψει σχετικής και σωστής ενημέρωσης - προσπάθησαν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ ευελπιστώντας να φθάσουν σε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Για να μην πολυλογούμε και σας κουράζω, ο Ζαγοράκης δεν φεύγει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να φύγει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν δικαιούται, αν θέλετε, να φύγει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά την περσινή του παραίτηση και την άμεση επιστροφή του στην ομάδα θεωρώ πως αντιλήφθηκε ότι τέτοιες αποφάσεις απαιτούν ώριμη σκέψη, καθαρό μυαλό και δεν είναι δυνατόν να ληφθούν μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα ή μια αποτυχία. Ακόμα κι αν 50 ή 100 τον αποδοκίμασαν ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου τον εμπιστεύεται τον στηρίζει και το μόνο που ζητά είναι να μαθαίνει από τα λάθη του και να μην τα επαναλαμβάνει.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags