Facebook Pixel Έρημε Αδαμίδη, τι τα ήθελες τα «τραγούδια»!...
Life
| 2011-03-21 00:46:00

Έρημε Αδαμίδη, τι τα ήθελες τα «τραγούδια»!...

Έρημε Αδαμίδη, τι τα ήθελες τα «τραγούδια»!...

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για τη φιέστα του Ολυμπιακού που συνδυάστηκε με διασυρμό εναντίον της ΑΕΚ και για τα καμώματα του προέδρου της στην υποδοχή της «Ένωσης» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου…

Δεν της άξιζε τέτοιο κακό. Πήγε κι έπεσε πάνω στην περίπτωση. Σε έναν «φορτωμένο» Ολυμπιακό που δεν ήθελε απλά να πάρει το πρωτάθλημα αλλά να αποδείξει πράγματα.

Να βγάλει το άχτι του για την αμφισβήτηση που -όχι πάντα άδικα- είχε δεχτεί.

Για τα ντέρμπι που δεν μπορούσε να πάρει.

Για τον Χιμένεθ που όπου πετύχαινε τον τελευταίο καιρό τον Βαλβέρδε τον «έφερνε βόλτα».

Για να αποδείξει ο καθένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού την ανωτερότητα τους έναντι των αντιπάλων τους.

Έτσι έγινε ό,τι έγινε και η ΑΕΚ βρέθηκε με τη βαριά εξάρα στην πλάτη να της τσαλακώνει την εικόνα ως μεγάλης ομάδας, φιναλίστριας του φετινού κυπέλλου.

Πάλι καλά να λέτε που ο «γουρλής» πρόεδρός της δεν ήρθε στο γήπεδο και δεν ξέφυγε κι άλλο το κοντέρ.

Το 38ο του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει την κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο όσοι θέλουν να μιζεριάζουν μπορούν να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα του φετινού πρωταθλητή.

Ρεκόρ παντού: Στην άμυνα, στην επίθεση, στη δημιουργία φάσεων, στον πλουραλισμό των σκόρερ, στον πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα πρέσινγκ που έπνιγε τον αντίπαλο.

Αυτός ο Ολυμπιακός παίρνει πρωτάθλημα. Η εξάρα στην ΑΕΚ ήρθε να επιβεβαιώσει μαζεμένα όλα τα αγωνιστικά του προτερήματα.

Από τον καιρό του Νταϊφά έχει να εμφανιστεί παράγοντας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που αναλαμβάνει και το παίρνει. Ας του πιστωθεί αυτό αφού προηγουμένως -όχι αδικαιολόγητα- του έχουν καταλογιστεί τόσα και τόσα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που ο υπογράφων τον περνούσε... πριονοκορδέλα κάθε φορά που ο Ολυμπιακός σκόνταφτε στα ντέρμπι.

Το πρωτάθλημα όπως αποδείχτηκε και πέρσι δεν είναι αγώνας ταχύτητας είναι μαραθώνιος.

Μαρινάκης - Βαλβέρδε και παίκτες τερμάτισαν πρώτοι με τέτοια άνεση και διαφορά που μόνο από απλή περιέργεια θα κοιτούν πίσω να δουν πότε θα φανούν οι άλλοι...

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags