Facebook Pixel Γερμανία και Ελβετία… δείχνουν τον δρόμο
Life
| 2011-03-21 23:54:00

Γερμανία και Ελβετία… δείχνουν τον δρόμο

Γερμανία και Ελβετία… δείχνουν τον δρόμο

Η Σοφία Φασουλάκη γράφει στο gazzetta.gr για το πώς θα χρησιμοποιηθούν οι κασέτες όπως έγινε σε Ελβετία και Γερμανία…

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός, Νίκος Πατέρας, και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τερροβίτσας θα περάσουν το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, καθώς ο πρώτος καταγγέλθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο ως υποκλοπέας των συνομιλιών που είχε μαζί του, ενώ ο δεύτερος γνωρίζει πολύ καλά την διαδικασία του ορισμού των διαιτητών, εξάλλου ήταν εκείνος που όρισε τον διαιτητή Δαλούκα στο επίμαχο και υπό έρευνα παιχνίδι Αρης-ΠΑΟ, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Μάλιστα , θεωρείται βέβαιον ότι θα ερωτηθεί εάν η τοποθέτηση του διεθνούς έγινε με αξιολογικά κριτήρια ή μετά από παράκληση ή επιμονή άλλων παραγόντων.

Οι εν λόγω μαρτυρικές καταθέσεις, εάν δεν βγάλουν «λαγό» θα οδηγήσουν στο πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης από τον εισαγγελέα, ο οποίος θα είναι έτοιμος να αποστείλει κλήσεις στους πρώτους ή στον πρώτο ύποπτο για την τέλεση παράνομων πράξεων και δη αυτής της απόπειρας εκβίασης.

Μέχρι ώρας, το αδίκημα της δωροδοκίας δεν φαίνεται να πατάει σε στέρεες βάσεις, ωστόσο εισαγγελικές πηγές δεν απέκλειαν την προσθήκη κάποιων στοιχείων που είναι πιθανό να “δέσουν” και αυτήν την κατηγορία.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags