Facebook Pixel Όπου φύγει, φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα..
Life
| 2011-03-24 22:44:00

Όπου φύγει, φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα..

Όπου φύγει, φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα..

Εμείς, πάντως, τα λέγαμε κι από χθες, όπως έχουμε επισημάνει ορισμένα πράγματα κι όλο αυτό το διάστημα. Τι περιμένετε, δηλαδή, να κάνει ο Σκόκο και ο κάθε Σκόκο; Να μείνει στην Ελλάδα;

Παίκτες μέσα στο γήπεδο κινδυνεύουν ακόμα και να καούνε (Σάχα), άλλοι τρώνε φάπες (γεγονότα Καραϊσκάκη), άλλοι βλέπουνε τα σπίτια τους να γίνονται στόχος (Τοροσίδης, Σκόκο), ο Μπάγεβιτς το καλοκαίρι είχε αρπάξει μπουνιές σε φιλικό, για διαιτητές μαθαίνουμε σχεδόν κάθε μέρα ότι δέχονται επιθέσεις στις κατοικίες και τα μαγαζιά τους.

Μετά απ’ όλα αυτά, ποιος σοβαρός παίκτης θα ήθελε να μείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Την ίδια στιγμή ακούγονται κασέτες διαφθοράς, η Πολιτεία είναι άφαντη και ανεπαρκής όπως πάντα, ενώ το παρασκήνιο οργιάζει, κάτι που, βέβαια, συμβαίνει εδώ και χρόνια.

Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να κατηγορήσει οποιονδήποτε προπονητή ή παίκτη θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Ακόμα κι αν ο ίδιος ο π.χ. ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει, μπορεί να δέχεται πιέσεις από την γυναίκα του και τα παιδιά του.

Το κόστος όσων συμβαίνουν ειδικά φέτος στο πρωτάθλημα θα είναι τεράστιο από πλευράς ποιότητας. Από την στιγμή που οι περισσότερες ομάδες είναι άφραγκες και δεν μπορούν να αποκτήσουν πραγματικά καλούς παίκτες, φανταστείτε τι έχει να γίνει την επόμενη σεζόν που θα φύγουν και μερικά από τα δυνατά ονόματα που είχαμε στο πρωτάθλημα μέχρι φέτος.

Ή μήπως δίνει άδικο κανένας στον Βαλβέρδε και τον Χιμένεθ και οποιονδήποτε άλλον προπονητή,να θέλει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την Ελλάδα; Τα λεφτά μπορεί να είναι καλά, όμως εδώ συντρέχουν λόγοι σοβαροί που να έχουν κάνουν με την σωματική ακεραιότητα.

Και τα φαινόμενα δεν είναι περιστασιακά, αλλά κάθε αγωνιστική. Από την στιγμή, λοιπόν, που το πρωτάθλημά μας δεν είναι ανταγωνιστικό, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και τέτοια έξαρση της βίας, όλα τα άλλα που θα ακολουθήσουν θα είναι αναμενόμενα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags