07/04/11 - 23:16

"Δίχτυα" στην Κρήτη η Μίλαν

Οι άνθρωποί της Μίλαν σε συνεργασία με φορείς της πόλης του Ηρακλείου διοργανώνουν το Milan Junior Camp - Creta 2011 για παιδιά μεταξύ 9 και 15 ετών, που θα γίνει σε δύο περιόδους (4-9 Ιουλίου και 11-16 Ιουλίου) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

"Δίχτυα" στην Κρήτη η Μίλαν
55.131views 0shares

Σε κάθε καμπ θα λάβουν μέρος 150 παιδιά, χωρισμένα σε έξι ομίλους με βάση την ηλικία και τις ικανότητες τους. Μάλιστα υπήρξε και παρουσίαση του συγκεκριμένου καμπ για το οποίο συνεργάζονται η Μίλαν και ο Δήμος Ηρακλείου.

Εκ μέρους της Μίλαν βρίσκεται στο Ηράκλειο ο πρώην αστέρας της ιταλικής ομάδας, Φράνκο Μπαρέζι, που μετά από μία σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα κατέχει πλέον την θέση του εκτελεστικού διευθυντή στα τμήματα υποδομής της Μίλαν. «Το Ηράκλειο συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει αυτό το καμπ», τόνισε ο Μπαρέζι, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του διοργανώνει αρκετά καμπ εκτός Ιταλίας.

Στην συνέχεια είπε ότι «εάν βρεθούν κάποια ταλέντα, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στα τμήματα υποδομής της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης, που θα προκύψουν από τα δύο καμπ, θα βραβευθούν με ένα ταξίδι στο Μιλάνο, όπου θα λάβουν μέρος σε ένα διεθνές τουρνουά και θα παρακολουθήσουν από κοντά ένα ματς της Μίλαν».

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ