Facebook Pixel «Τιγρήσιες» ατάκες!
Life
| 2011-04-11 21:08:00

«Τιγρήσιες» ατάκες!

«Τιγρήσιες» ατάκες!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, παρά το θέμα που έχει δημιουργηθεί από το πρωί. Το σίγουρο όμως είναι, ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...

Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει από το πρωί της Δευτέρας η είδηση ότι με πρωτοβουλία του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με ένα από τα θέματα (και φυσικά πιο καυτό) των δύο ανδρών να είναι η ΑΕΚ.

Ο τελευταίος… πρωταθληματικός πρόεδρος της «Ένωσης» όμως έκανε δηλώσεις στο ίδιο σάιτ που δημιουργήθηκε το θέμα, τονίζοντας ότι δεν έχει πρόθεση να ασχοληθεί με τα πράγματα της ΑΕΚ.

«Δεν ξέρω από ποιους διαρρέουν και διαδίδονται αυτές οι πληροφορίες και που αποσκοπούν αλλά θέλω να τονίσω πως δεν θα ήταν έντιμο εκ μέρους μου να δημιουργήσω ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους που πονάνε την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Όπως έχω πει επανειλημμένα υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ», ήταν τα λεγόμενα του Μελισσανίδη στο aek365.

Αν παρατηρήσετε βέβαια, ο κορυφαίος επιχειρηματίας δεν διαψεύδει τίποτα. Απλά για πολλοστή φορά επισημαίνει ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν έχει πρόθεση να μπει στην ΑΕΚ. Δηλαδή, ήξοις αφίξοις. Ειδικά η συγκεκριμένη πρόταση (υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ) δεν είναι πρώτη φορά που την ακούμε από τον τίγρη…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags