Facebook Pixel Αλλάζει ο τηλεοπτικός χάρτης με τη συμφωνία NOVA και Ολυμπιακού
Life
| 2011-04-22 18:46:00

Αλλάζει ο τηλεοπτικός χάρτης με τη συμφωνία NOVA και Ολυμπιακού

Αλλάζει ο τηλεοπτικός χάρτης με τη συμφωνία NOVA και Ολυμπιακού

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει ανάμεσα στη NOVA και στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές, αναμένεται να ολοκληρώσουν τον κύκλο των διαπραγματεύσεων με μια συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι και κάτι τέτοιο θα σημάνει την αρχή των αλλαγών στον τηλεοπτικό χάρτη.

Θα πρέπει δηλαδή να βρεθούν οι κατάλληλες ημέρες και ώρες για να μεταδίδονται οι αγώνες, τέτοιες που να βολεύουν τηλεοπτικά το προϊόν να γίνει περισσότερο εμπορικό. Ήδη τα στελέχη της NOVA (σ.σ. Forthnet) επεξεργάζονται το σχέδιο για τη νέα σεζόν και όλα βρίσκονται υπό συζήτηση.

Υπάρχει μάλιστα ένα σενάριο, που λέει ότι ίσως να έχουμε και αγώνα τη Δευτέρα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη συνεννόηση που θα γίνει και με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στις ώρες... τύπου πρέμιερ λίγκ, δηλαδή να γίνονται παιχνίδια πολύ νωρίς το μεσημέρι.

Οι διεργασίες είναι πολλές και οι συζητήσεις μέχρι να κατασταλάξουν στο τελικό πλάνο είναι αλήθεια ότι θα πάρουν καιρό και δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από τα μέσα Ιουλίου, ίσως και λίγο αργότερα.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στο... κόλπο των μεταδόσεων θα μπει και ένα “ελεύθερο” κανάλι, διότι πρέπει ορισμένα παιχνίδια ή στιγμιότυπα να μεταδίδονται από μη συνδρομητικό κανάλι.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags