Facebook Pixel «Βλέπει» τον Μπλες Ματουιντί!
Life
| 2011-04-23 16:54:00

«Βλέπει» τον Μπλες Ματουιντί!

«Βλέπει» τον Μπλες Ματουιντί!

Ο 23χρονος διεθνής Γάλλος μέσος της Σεντ Ετιέν Μπλες Ματουϊντί είναι το νέο όνομα που προστίθεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού και θα απασχολήσει την σύσκεψη κορυφής Μαρινάκη – Βαλβέρδε.

Το νέο όνομα που προκύπτει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Μπλες Ματουϊντί. Ο διεθνής Γάλλος μέσος της Σεντ Ετιέν (σ.σ. έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας) είναι ένας από τους στόχους που αρέσουν αρκετά στους διοικητικούς κύκλους των «ερυθρόλευκων»

Ο Ματουϊντί, ο οποίος «δένεται» με συμβόλαιο δύο ακόμη ετών με τους «Στεφανουά», θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους και ποιοτικότερους μέσους στο «Σαμπιονά» και σίγουρα η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, δεδομένου και του υψηλού του «κασέ».

Ο νεαρός διεθνής μέσος θα απασχολήσει έντονα την σύσκεψη κορυφής που θα έχουν σύντομα οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε. Μία συνάντηση, η οποία ουσιαστικά θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού του ερχόμενου καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ματουϊντί είχε προσελκύσει την προσοχή των «ερυθρόλευκων» από τις προ διετίας αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» με την Σεντ Ετιέν στην φάση των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Παιχνίδια στα οποία - για να μη ξεχνιόμαστε - βρισκόταν στην άκρη του πάγκου της πειραίκής ομάδας ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Για όσους δεν θυμούνται στις συγκεκιρμένες αναμετρήσεις ο νεαρός μέσος είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές της πρόκρισης της γαλλικής ομάδας. Όπως φυσικά και ο νυν Βέλγος στράικερ και πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Κέβιν Μιραλάς!

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags