Facebook Pixel «Ο Κάκος θα διέκοπτε το ματς εις βάρος της ΑΕΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 01:33:00

«Ο Κάκος θα διέκοπτε το ματς εις βάρος της ΑΕΚ»

«Ο Κάκος θα διέκοπτε το ματς εις βάρος της ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Σπανός, με δηλώσεις του, υποστήριξε πως ο Κάκος σκόπευε να διακόψει το ματς εις βάρος της ΑΕΚ, αν ο Ατρόμητος δε δεχόταν τη διακοπή.

«Σήμερα ζήσαμε μια παρωδία. Λυπάμαι γιατί είμαι κι εγώ μέρος του ποδοσφαίρου. Έγινε ένας τελικός κάτω από πρωτοφανή έλλειψη μέτρων ασφάλειας. Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ ήταν αντικανονικό. Ηταν οφ σαιντ. Τα μέτρα της τάξης ήταν απαράδεκτα. Οποιος ήθελε έμπαινε μέσα και έκανε επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας.

Συναίνεσα στην πρόωρη λήξη για να σώσω το γόητρο ποδοσφαίρου που τύποις παίχτηκε. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ο Κάκος ήθελε να διακόψει το ματς εις βάρος της ΑΕΚ!!! Το λέω ανοιχτά. Δεν είχανε καν την ευθιξία να προστατεύσουν τα μέλη του ΔΣ του Ατρόμητου.
 
Στο ημίχρονο υπήρξαν συμπεριφορές Δ' Εθνικής από παράγοντες της ΑΕΚ. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, ο Κάκος ζήτησε να με δει και μου ζήτησε να συναινέσω στην πρόωρη λήξη του ματς και μου είπε πως αν δεν το κάνω θα διακόψει το παιχνίδι εις βάρος της ΑΕΚ. Δεν ήθελα να συναινέσω στον εξευτελισμό του ποδοσφαίρου», ήταν το... ξεκίνημα στις καταγγελίες του Γιώργου Σπανού και συνέχισε...», δήλωσε χαρακτηριστικά στο sentra 103,3.
 
Διαβάστε επίσης: Αδαμίδης: «Λέει ψέματα ο Σπανός» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags