02/05/11 - 21:05

Επεισόδια κόπι-πέιστ...

O Mίλτος σχολιάζει τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό και τη νέα καραμέλα της ΓΓΑ ότι θα κλείσει τη βάνα των κρατικών επιχορηγήσεων. Αυτή βέβαια συνεχίζει να… στάζει στις ομάδες και ο νταλικερής αναρωτιέται μήπως πρόκειται για άλλη… Βάνα;

Επεισόδια κόπι-πέιστ...
36.857views 0shares

Έχω την αίσθηση ότι αν ανατρέξω στο 10ετές αρχείο της στήλης με λέξη αναζήτησης τα «επεισόδια» και κάνω κόπι-πέιστ ένα παλιότερο άρθρο από τις επόμενες μέρες παρελθόντων γεγονότων, θα βγάλω τζάμπα το σημερινό μεροκάματο χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς την τεμπελιά μου.

Αλλά, σόρι κιόλας, αφού κάθε φορά τα ίδια γίνονται, γιατί θα πρέπει να γράφω άλλα;

Τις πρώτες ώρες, όλοι «καταδικάζουν τα επεισόδια». Μετά ο καθένας «αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν». Και ακολουθούν οι περίφημες «συσκέψεις για την καταπολέμηση της βίας». Αυτές που πάνε ένας υφυπουργός, ένας Γουγουάς και καναδυό προεδραίοι να πιούνε καφέ και μετά να βγουν να κάνουν δηλώσεις, περί νέας «καταδίκης» των επεισοδίων, νέας «ανάληψης ευθυνών», νέων «αυστηρών μέτρων» και εκ νέου «αυστηροποίησης των ποινών».

Τελευταία, ο Γουγουάς απειλεί ότι η Πολιτεία θα κλείσει την κάνουλα των κρατικών επιχορηγήσεων [έχει χαλάσει η βάνα (Μπάρμπα;) και όλο στάζει η κάνουλα], ενώ συνήθως ο καθένας που «αναλαμβάνει τις ευθύνες του», ρίχνει το μπαλάκι σε κάποιον άλλο που ...την έχει μεγαλύτερη.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ