Facebook Pixel Σήμερα πάμε ημιτελικό!
Life
| 2011-05-10 12:48:00

Σήμερα πάμε ημιτελικό!

Σήμερα πάμε ημιτελικό!

Λίγες ώρες μόνο απέμειναν από τη στιγμή που ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike θα ανέβουν στη σκηνή του Ντίσελντορφ διεκδικώντας μια θέση για το μεγάλο τελικό της Eurovision. Η γενική πρόβα της ελληνικής συμμετοχής έγινε και απόψε στις 22:00 το «Watch My Dance» είναι έτοιμο να κονταροχτυπηθεί με άλλες 18 συμμετοχές.

Μαύρο κουστούμι και λευκό πουκάμισο για το φετινό μας πουλέν, και μαύρα σακάκια με κόκκινη επένδυση για τον Stereo Mike και τους χορευτές μας, που θα δείξουν σε όλη την Ευρώπη τον περήφανο χορό μας!

Το μαύρο - μπλε φόντο κυριαρχεί με τους λευκούς αρχαιοελληνικούς κίονες να δεσπόζουν στην οθόνη, ενώ αποκορύφωμα του τραγουδιού είναι το μέρος με το ζεϊμπέκικο, όπου οι χορευτές βγάζουν και πετούν στον αέρα τα σακάκια τους!

«Μπήκαμε σε ένα χορό, θα χορέψουμε και πρέπει να χορέψουμε καλά… Είμαστε μια ομάδα και με τους τέσσερις χορευτές και με τον Stereo Mike. Έχουμε θετική ενέργεια και αγάπη, γιατί φέτος μπορεί να μην είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε υλικά αγαθά όσο τα χρειαζόμαστε, τα έχουμε υπερκαλύψει με αγάπη, δύναμη και ψυχή. Και αυτό είναι το όπλο μας», είπε ο Λούκας στην «Πρωινή Μελέτη», λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή.

Την ίδια στιγμή οι γονείς του Λούκα στην Κύπρο θα στέλνουν την θετική τους ενέργεια ευελπιστώντας ότι ο γιος τους θα κάνει την Ευρώπη …να δει το χορό του. Η μητέρα του νεαρού τραγουδιστή έκανε το τάμα της ζητώντας από το θεό να σταθεί πλάι στο γιο της. «Έχω αποφασίσει πως θα πάω σήμερα στην εκκλησία που είναι στην Αγία Αικατερίνη και θα ανάψω μια λαμπάδα πριν από την μεγάλη βραδιά», είπε χαρακτηριστικά στην “Espresso” η μητέρα του Λούκα.

Ύστερα από κλήρωση, το «Watch My Dance» είναι το τραγούδι που θα κλείσει τον ημιτελικό, αφού η χώρα μας εμφανίζεται τελευταία, 19η θέση. Ειδικότερα, η σειρά εμφάνισης των χωρών έχει ως εξής:

1.Πολωνία
2.Νορβηγία
3.Αλβανία
4.Αρμενία
5.Τουρκία
6.Σερβία
7.Ρωσία
8.Ελβετία
9.Γεωργία
10.Φινλανδία
11.Μάλτα
12.Σαν Μαρίνο
13.Κροατία
14.Ισλανδία
15.Ουγγαρία
16.Πορτογαλία
17.Λιθουανία
18.Αζερμπαϊτζάν
19.Ελλάδα

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι οι Anke Engelke, Judith Rakers και Stefan Raab που θα μας καλωσορίζουν στο Ντίσελντορφ στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα γαλλικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags