Facebook Pixel Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Αυτιά
Life
| 2011-05-14 09:54:00

Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Αυτιά

Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Αυτιά

Ο Γιώργος Αυτιάς παρουσιάζει πολιτική εκπομπή, αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο κυπριακό κανάλι Εxtra channel.

Μετά τις εξελίξεις στο Alter, φαίνεται πως ο δημοσιογράφος προσπαθεί να συνεχίζει τη δημοσιογραφική του πορεία αλλού.
«Ήμουν απλήρωτος από τα Χριστούγεννα» λέει ο Γιώργος Αυτιάς στην Espresso και συνεχίζει: «Άλλα έσοδα δεν είχα από πουθενά και έπρεπε να δουλέψω. Το Alter έχει ακόμη ψυχή, αλλά δεν έχει λεφτά. Τηλεόραση χωρίς λεφτά δεν κάνεις. Μόνο η ψυχή δεν φτάνει. Ακούω ότι σε δεκαπέντε μέρες ενδέχεται να δρομολογηθεί λύση και ότι θα πληρωθεί μέρος των οφειλομένων. Αν είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα γιατί είναι κρίμα ένας μεγάλος ενημερωτικός σταθμός να χαθεί από λάθη και θανάσιμες παραλείψεις κάποιων».

Όσον αφορά τις φήμες για επαφές, αλλά και μεταγραφή του σε άλλο μεγάλο ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε:

«Κάθε μέρα ακούω καινούργια σενάρια για μεταγραφή μου. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά θα ακούσω όλες τις προτάσεις με προσοχή. Βέβαια, θα τιμήσω το συμβόλαιό μου με το Alter μέχρι τελευταίας στιγμής. Ωστόσο δηλώνω ότι υπάρχει ζωή και χωρίς την τηλεόραση!»

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags