Facebook Pixel «Μπάζει» στα χαφ
Life
| 2011-01-07 22:52:00

«Μπάζει» στα χαφ

«Μπάζει» στα χαφ

Υπάρχει και το πρωτάθλημα, στο περιθώριο των όσων συμβαίνουν με τον Τζιμπούρ! Η απουσία τρίων ανασταλτικών μέσων προβληματίζει τον Μανόλο Χιμένεθ για τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παντελή Καφέ, ο οποίος υπέστη θλάση, ο Ντιόπ ως γνωστόν έχει κλατάρει, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου δεν έχει προπονηθεί κανονικά εδώ και ένα 20ήμερο.

Έτσι ο προπονητής της «Ένωσης» θα δει πως θα τα πάει στην προπόνηση του Σαββάτου και αναλόγως θα πράξει. Αν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, τότε τη θέση του θα πάρει ο Σανέλ Γιάχιτς.

Το θετικό για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ότι επιστρέφει από την τιμωρία του ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Τραϊανό Δέλλα με τους δύο Νίκους (Γεωργέας, Καράμπελας) στα άκρα. Τερματοφύλακας θα είναι για μία ακόμα φορά ο Σάχα.

Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Σκόκο και ο Λεονάρντο αριστερά, με τον Μπλάνκο κορυφή και τον Λυμπερόπουλο πίσω του, συμπληρώνοντας το 4-2-3-1 του Σεβιγιάνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags