Facebook Pixel Οι «ξεχασιάρηδες»… ξάδερφοι κι ένα refresh μνήμης!
Life
| 2011-05-21 17:15:00

Οι «ξεχασιάρηδες»… ξάδερφοι κι ένα refresh μνήμης!

Οι «ξεχασιάρηδες»… ξάδερφοι κι ένα refresh μνήμης!

Ο Κώστας Μιαούλης κάνει ένα φρεσκάρισμα μνήμης και σχολιάζει την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ (διοίκησης, δημοσιογράφων, κόσμου) απέναντι στην ΑΕΚ, μετά το μεταξύ τους ματς στην Τούμπα για τα πλέι οφ.

Πριν από 37 ημέρες -την ημέρα μάλιστα που ασκούσε ποινική δίωξη ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου στον κ. Αχιλλέα Μπέο για την υπόθεση των κασετών- η Σούπερ Λίγκα εξέλεγε τον εκπρόσωπο της στην ΕΠΟ.

Υπέρ του ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Μετά το πέρας της Γ.Σ, ο ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή στήριξης στον Αχιλλέα Μπέο -με μια διευκρίνιση:

Ότι, όπως όταν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασης του Ηλία Βιολίδη, τον πρώτο λόγο για το ποιος θα πάρει τη θέση του είχε ο ΠΑΟΚ (με αποτέλεσμα να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου της Λίγκα στην ΕΠΟ ο Θόδωρος Ζαγοράκης), έτσι και τότε ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιούταν να υποδείξει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Κανελλόπουλου, που ήταν δικό του στέλεχος. Η διευκρίνιση απαραίτητη για να μην υπάρχει θέμα πως βάζουμε ό,τι μας βολεύει.

Βέβαια εκείνη την ημέρα, σε φόρουμ και ειδησεογραφικά σάιτ που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, τέθηκε θέμα ηθικής τάξης από φίλους της ίδιας της ομάδας τους, μιας και δεν ήταν η πρώτη «κανονιά» από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Είχε προηγηθεί το «λευκό» στην πρόταση μομφής που είχε γίνει στο πρόσωπο του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα σε κάποιο σχόλιο αναγνωστών, θα διαβάσετε παρακάτω πως με αυτή την ενέργεια, δηλαδή με το να εννοείται, σύμφωνα με την επιστολή, πως αφού ο κ. Ζαγοράκης αντικατέστησε τον κ. Βιολίδη, έτσι και ο κ. Μπέος αντικαθιστούσε τον κ. Κανελλόπουλο, ήταν σαν να εξισώνει τον εαυτό του με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, ο αρχηγός του EURO.

Μπείτε και διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα και τα σχόλια από κάτω -που ασφαλώς διαφέρουν, αλλά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον: olapaok.gr/podosfairo/Superleague/h_eklogh_mpeoy_kai_h_stash_ths_pae_paok.834296.html

Βέβαια εκείνη η ημέρα ήταν σίγουρα δύσκολη για τα σάιτ με ασπρόμαυρο ενδιαφέρον. Σε ένα που έτυχε να παρακολουθώ προσωπικά, η προτεραιότητα της είδησης ήταν για λίγη ώρα μέγιστη, αλλά ξαφνικά πήγε χαμηλά. Πράγμα ασφαλώς φυσικό, αφού η νευρικότητα και το πώς έπρεπε να...σερβιριστεί το πράγμα σωστά για να μην γίνει ξεσηκωμός, είχε ιδιαίτερη σημασία.

Σερφάροντας στο internet και ψάχνοντας για αντιδράσεις εκείνης της ημέρας, μπαίνω σε σάιτ ασπρόμαυρου ενδιαφέροντος και προς τιμήν του σάιτ, διαπιστώνω πως -όπως σε όλες τις ομάδες- υπάρχουν κι εκεί φωνές λογικής. Το άρθρο έχει τίτλο: «Υπάρχει και το ηθικό κομμάτι» και βέβαια ακολουθούν ακόμα πιο καυστικά σχόλια. Το συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται στη διεύθυνση:www.paokmania.gr/stiles/archives/daimon4/14533-hthiko.html

Εδώ διαβάστε και την είδηση, όπως γράφτηκε στο ίδιο σάιτ, όταν βγήκε, όπως βέβαια και τα σχόλια: www.paokmania.gr/stiles/mme/14516-mpeos-sl-epo.html

Θα βάλω στο παιχνίδι ακόμα και τις ακραιφνείς τοποθετήσεις υπεράσπισης του ΠΑΟΚ εκείνη την ημέρα: www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7479, όπου στο τέλος του κειμένου επισημαίνεται από τον συντάκτη ότι «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρά το προσωπικό κόστος από τη συμπεριφορά που τυγχάνει ο ίδιος, αλλά και ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει να σιωπά και η φθορά της προσπάθειας του ολοένα και μεγαλώνει».

Κι εγώ αναρωτιέμαι λοιπόν: Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε ποτέ μια ανακοίνωση, αλλά διευκρίνιζε μέσω του ρεπορτάζ απλά, για να μας ξεκαθαρίσει τα αίτια της επιλογής του εκείνη την ημέρα; Απλά μια ερώτηση κάνω…

Κι αυτό τυχαίο; Δε νομίζω…

Υ.Γ. : Ελπίζω ότι το σάιτ που ανεβοκατέβαζε την προτεραιότητα της είδησης εκείνη τη μέρα θα είναι αρκετά έξυπνο να μην «καρφωθεί» από μόνο του, σε περίπτωση που απαντήσει. Αυτό ξέρει ποιο είναι…

Υ.Γ. 1: Την ημέρα της ρεβάνς του Κυπέλλου -όταν η ΑΕΚ ξαναγύρισε στο γήπεδο μετά τη διακοπή- είχα πει ότι έπραξε σωστά, κατά τη γνώμη μου. Μάλλον πιαστήκαμε όλοι… μακάκες.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags