Facebook Pixel Λάθος επιλογές στέρησαν την πρωτιά απ' την ΑΕΚ
Life
| 2011-05-23 21:02:00

Λάθος επιλογές στέρησαν την πρωτιά απ' την ΑΕΚ

Λάθος επιλογές στέρησαν την πρωτιά απ' την ΑΕΚ

Ο Μανώλης Βογιατζάκης σχολιάζει την εμφάνιση της ΑΕΚ στον Βόλο.

Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να μείνει στο παιχνίδι της πρωτιάς των πλέϊ οφ, αλλά τη σπατάλησε στο Βόλο. Απ' τη μία, ενώ ήταν πολύ καλύτερη από τον τοπικό Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί καμία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε (ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο).

Απ' την άλλη, έκανε το μεγάλο λάθος να οπισθοχωρήσει όταν πληροφορήθηκε ότι ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ εναντίον του ΠΑΟΚ κι ενώ μέχρι τότε ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Τεράστιο λάθος, αφού όφειλε να κατακτήσει τη νίκη για δύο λόγους. Για να μην την ενδιαφέρει πως θα λήξει το παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο, αλλά και για να είναι ικανοποιημένη με δύο αποτελέσματα κόντρα στους «πράσινους» την τελευταία αγωνιστική.

Ο Χιμένεθ αρνήθηκε στη συνέντευξη τύπου ότι σ' εκείνο το χρονικό σημείο έδωσε εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δε φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα, όπως αποδείχθηκε, ήταν λανθασμένη η κίνηση να ενημερωθούν άμεσα οι παίκτες για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει γκολ. Ναι μεν θέλησαν απ' τον πάγκο να τους αποβάλλουν το άγχος, αλλά από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ήταν ξεκάθαρο ότι η ομάδα χαμήλωσε ...ταχύτητα. Τον Χιμένεθ τον διαψεύδει άλλωστε και η επιλογή του να έχει έτοιμο τον Γκέντσογλου και ξαφνικά, μετά το γκολ των γηπεδούχων, να αλλάζει την αρχική του απόφαση και να περνάει στο ματς τον Λεονάρντο.

Συγκεκριμένα για τον Βραζιλιάνο, προκαλεί εντύπωση ο λόγος για τον οποίο δεν έχει θέση στην ενδεκάδα, ιδιαίτερα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέϊ οφ στις οποίες άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε αντίθεση με τον Μπαχά, ο οποίος για ένα ακόμα ματς έδειξε ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην επίθεση. Λες και ...τιμωρείται ο Λεονάρντο για τις θετικότατες εμφανίσεις του.

Τώρα, έτσι όπως εξελίχθηκε η προτελευταία αγωνιστική, δεν πιστεύω να υπάρχει ούτε ένας που να πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δε θα χάσει από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είναι λογικό, αφού με ήττα εξασφαλίζει την έξοδό του στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει και να μπει σε περιπέτειες. Γ' αυτό πανηγύριζαν σαν ...τρελοί στον Βόλο. Το δύσκολο άλλωστε είναι να νικήσεις για να πετύχεις το στόχο σου. Στην προκειμένη περίπτωση οι παίκτες του Κατσαβάκη αρκεί να χάσουν για να «φορέσουν» ευρωπαϊκή εμφάνιση.

ΠΗΓΗ: novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags