Facebook Pixel Συνεχίζεται με το Μακάμπι-Ολυμπιακός το κασέτα-γκέιτ…
Life
| 2011-05-24 22:20:00

Συνεχίζεται με το Μακάμπι-Ολυμπιακός το κασέτα-γκέιτ…

Συνεχίζεται με το Μακάμπι-Ολυμπιακός το κασέτα-γκέιτ…

Τον επίκουρο αθλητικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη, θα επισκεφτεί το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της δεύτερης κασέτας που αφορά το παιχνίδι Μακάμπι-Ολυμπιακός, καθώς και για την υπόθεση των –κατά την UEFA- ύποπτων ελληνικών αγώνων.

Μετά τον διαχωρισμό της υπόθεσης των κασετών, ο κ. Μπαξεβάνης ανέλαβε να φέρει σε πέρας την προκαταρκτική εξέταση για την δεύτερη κασέτα που αφορά την αναμέτρηση Μακάμπι-Ολυμπιακός που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο για το Europa League. Θυμίζουμε πως η υπόθεση της πρώτης κασέτας, που αφορούσε τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός, έχει καταλήξει σε ποινική δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή, Γιώργου Δαλούκα.

Για τη δεύτερη κασέτα, ο επίκουρος αθλητικός εισαγγελέας έχει ζητήσει δικαστική συνδρομή από τις ιταλικές αρχές (λόγω του Ιταλού διαιτητή που είχε διευθύνει το ματς), η οποία και αναμένεται. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας είχε καταγγείλει προσπάθεια επηρεασμού του νεαρού Ιταλού ρέφερι.

Την Τετάρτη, λοιπόν, ο γνωστός ποινικολόγος θα καταθέσει γι’ αυτό το θέμα που όπως γίνεται αντιληπτό παραμένει ορθάνοιχτο, αλλά και την άλλη σπουδαία υπόθεση, που αφορά τους ύποπτους ελληνικούς αγώνες.

Για το θέμα αυτό, ο Αλέξης Κούγιας έχει προβεί επανειλημμένως σε καταγγελίες και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, εντός του Ιουνίου θα κληθούν ως ύποπτοι για τρία κακουργήματα 25 πρόεδροι ομάδων όλων των κατηγοριών.

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags