Facebook Pixel «Εχουμε δρόμο μπροστά μας»
Άλλα Σπορ
| 2011-05-27 09:47:00

«Εχουμε δρόμο μπροστά μας»

«Εχουμε δρόμο μπροστά μας»

Με αναπτερωμένο ηθικό, μετά το ξεκίνημα με το δεξί στο ευρωπαϊκό λιγκ, η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών στοχεύει, αύριο, στη δεύτερη σερί νίκη της επί της Αυστρίας στο Σάλτσμπουργκ.

«Αυτός ο δρόμος δεν τελειώνει με μια νίκη, ή μια ήττα. Εχουμε δρόμο μπροστά μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νεανική ομάδα. Οφείλουμε, έχουμε χρέος να το κάνουμε. Χρειάζεται υπομονή. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης, που προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τους νεαρούς παίκτες του προσγειωμένους.

«Τα μήνυμα» συνέχισε, «είναι ότι όποιοι κι αν παίζουν, η εθνική ομάδα θα παίζει ένα συγκεκριμένο στιλ βόλεϊ. Το ευχάριστο απ’ αυτό το πρώτο ματς με την Αυστρία είναι ότι τα νέα παιδιά με τη μαχητικότητά τους κάλυψαν ορισμένες αδυναμίες. Θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον».

Στο μεταξύ, ο Φράγκος είναι το μόνο δυσάρεστο από τη χθεσινή ελπιδοφόρα εμφάνιση. Ο διεθνής παίκτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, στο ίδιο σημείο που τον είχε ταλαιπωρήσει και στο παρελθόν. Ηδη ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή, αλλά αύριο θεωρείται απίθανο να παίξει. Μετά το θετικό ξεκίνημα είναι σχεδόν βέβαιο ότι στον αυριανό αγώνα με την Αυστρία οι νεαροί Φιλίποφ, Πελεκούδας, Ασπιώτης, αλλά και οι Μαντέκας, Σαρικεϊσογλου θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags