Facebook Pixel Τον τύφλωσε ο ήλιος και τα έτρωγε… όρθιος (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-31 00:06:00

Τον τύφλωσε ο ήλιος και τα έτρωγε… όρθιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον τύφλωσε ο ήλιος και τα έτρωγε… όρθιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Για γέλια και για κλάματα ήταν ο Σιντιμπέ, ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, στον αγώνα με την Καστοριά, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι είχαν παιχτεί αστρονομικά ποσά… Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Λέτε να έχει σχέση ο τρόπος που δέχτηκε τα γκολ; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ο τύπος τρώει ένα γκολ πραγματικά πολύ ύποπτο. Τη μπάλα στη μικρή περιοχή ύστερα από σέντρα σουτ από την αντίπαλη περιοχή. Παρ’ όλο ότι δεν υπάρχει κανείς παίκτης βγαίνει και εκεί που πάει να πιάσει τη μπάλα αυτή σκάει μπροστά του και μπαίνει γκολ. Στη συνέχεια ζητάει καπέλο ότι και… καλά τον τύφλωσε ο ήλιος.

Το δεύτερο γκολ που τρώει, είναι μεν ένα τετ α τετ, ωστόσο ο παίκτης έπιασε ένα χλιαρό πλασέ το οποίο δέχτηκε… όρθιος. Ούτε προσπάθεια να αλλάξει την πορεία της μπάλας!

Με αφορμή τις πληροφορίες που αναφέρουν πως είχαν «παιχτεί» τρελά ποσά στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά, ο Αλέξης Κούγιας, τότε πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων, μίλησε για τα… απίστευτα γκολ που είχε δεχθεί τότε ο Σιντιμπέ από τα 55 μέτρα!

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είχε λήξει 2-1 υπέρ της Καστοριάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags