Facebook Pixel Βρήκαν το συνδυασμό για το λουκέτο;
Life
| 2011-06-07 15:53:00

Βρήκαν το συνδυασμό για το λουκέτο;

Βρήκαν το συνδυασμό για το λουκέτο;

Ο Πιλάβιος έβαλε λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να μιλήσει με όλους τους αρμόδιους φορείς. Σήμερα, λοιπόν, είχε τρίωρη συνάντηση με όλες τις λίγκες. Και όπως δήλωσε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έγινε μια "εποικοδομητική συζήτηση"…

Τρεις ώρες διήρκεσε η σύσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου με την ηγεσία των πρωταθλημάτων των μεγάλων κατηγοριών για τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το "παρών" έδωσαν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Πατρίκ Κομνηνό, τον Σπύρο Καλογιάννη από την Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο τελευταίος, που αποχώρησε πρώτος από τη συνάντηση, ήταν και ο μοναδικός που έκανε δηλώσεις... "Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετηθούν. Πάντως το κλίμα είναι καλό για να δοθεί λύση σε πολλά προβλήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, όπως τα συμβόλαια και τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags