Facebook Pixel Το νερό μπαίνει στο αυλάκι
Life
| 2011-06-07 20:35:00

Το νερό μπαίνει στο αυλάκι

Το νερό μπαίνει στο αυλάκι

O Γιώργος Μίνος αρθρογραφεί για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.

Το νερό μπαίνει στο αυλάκι. Αυτή τη φράση που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο ελληνικός λαός φαίνεται να ταιριάζει στο σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Ρουμάνος τεχνικός Λάλζλο Μπόλονι θα βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει αλλά και να υπογράψει στο Δικέφαλο του Βορρά για τα επόμενα τρία χρόνια. Το μεγάλο λοιπόν αγκάθι φαίνεται να φεύγει από την Τούμπα αφού ο εκλεκτός της ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά είναι προ των πυλών και ξεκινά άμεσα η αντίστροφη μέτρηση για το ρόστερ της ομάδας.

Στην πράξη είναι όλα εύκολα το θέμα είναι ο σχεδιασμός επί «χάρτου» κατά πόσο θα υλοποιηθεί. Η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι αποφασισμένη και έτοιμη να υλοποιήσει στο έπακρο τον σχεδιασμό που ετοιμάζει υπό την καθοδήγηση του Ρουμάνου τεχνικού έτσι ώστε στα επόμενα τρία χρόνια να δει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Το θέμα είναι όμως το τι θέλει η ομάδα τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Τι παίκτες, τι χαρακτηριστικά, τι ποιότητα αλλά προπάντων τι οικονομικό μπάτζετ. Όλα αυτά θα συζητηθούν παρότι έχουν συζητηθεί ανάμεσα στον Μπόλονι και στον Παντελή Κωνσταντινίδη, αύριο με το Θοδωρή Ζαγοράκη. Η ΠΑΕ φαίνεται αποφασισμένη να κάνει φέτος με τα δικά της οικονομικά δεδομένα την υπέρβαση. Μέσα σε χρονιά οικονομικής χρήσης η ΠΑΕ δεν παρεκκλίνει του οικονομικού προγράμματος που έχει εδώ και χρόνια δηλαδή την οικονομική εξυγίανση όμως είναι έτοιμη με τον τρόπο της να δει ρεαλιστικά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει και να δημιουργήσει ένα ρόστερ αντάξιο των προσδοκιών που θέλει αλλά και ένα ρόστερ που να μπορεί να είναι ελκυστικό και ανταγωνίσιμο.

Όλα αυτά και όχι μόνο θα απασχολήσουν τη διοίκηση της ΠΑΕ με το νέο εκτός απροόπτου προπονητή Λάλζλο Μπόλονι στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Κατά τα άλλα ο κόσμος της ομάδας δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του και πηγαίνει να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας. Ήδη τις πρώτες τέσσερις μέρες από τη διάθεσή τους έχουν προπωληθεί περισσότερο από χίλια εισιτήρια.

Όλα δείχνουν ότι η Τούμπα θα είναι και φέτος το μεγάλο κάστρο από το οποίο όλοι όμως θέλουν να είναι απόρθητο. Μόνο έτσι θα μπορεί η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει.

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags