Facebook Pixel Χυλόπιτα με όρους...
Life
| 2011-06-09 23:11:00

Χυλόπιτα με όρους...

Χυλόπιτα με όρους...

Αρνητικά απάντησε ο Κώστας Μανωλάς στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2014. Και όχι μόνο αυτό! Αντιπρότεινε τους δικούς του όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Ένωσης δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2014, η οποία περιελάμβανε αύξηση αποδοχών μέχρι τις 270.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους επίτευξης στόχων.

Ωστόσο, η πλευρά του Μανωλά έδωσε περιθώριο στην ΑΕΚ για αντιπρόταση, ρίχοντας το μπαλάκι στη διοίκηση και απλά περιμένει.

Υπενθυμίζεται ότι στον Μανωλά είχε γίνει πρόταση πριν από μία εβδομάδα, ωστόσο η απάντηση του δεν ήταν άμεση. Ήθελε να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα μέχρι να απαντήσει. Έτσι η χυλόπιτα ήρθε… σήμερα το βράδυ. Με το παρόν συμβόλαιο ο Μανωλάς αμείβεται με 50.000 ευρώ πάγιες αποδοχές! Το θέμα όμως για τον νεαρό στόπερ του «Δικέφαλου αετού» δεν είναι το οικονομικό.

Όπως σας είχε ενημερώσει σε ρεπορτάζ ο σκύλος, ο Μανωλάς θέλησε να μάθει αν η ΑΕΚ στοχεύει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα για τα επόμενα χρόνια, η οποία θα χτυπάει πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν θέλει να παίζει σε μία ομάδα που θα έχει ως στόχο την δεύτερη θέση.

Απ' ότι φαίνει δεν έλαβε αυτές τις εγγυήσεις, λωστε να βάλει την... τζίφρα του. Ειδικά, τώρα που έφυγαν παίκτες σαν τον Μπλάνκο και τον Σκόκο.

Να δούμε και τι αντιπρόταση θα κάνει η ΑΕΚ. Θα είναι στα μέτρα του ποδοσφαιριστή ή θα φάει και δεύτερη χυλόπιτα;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags