Facebook Pixel Κατατρεγμένοι μα και πρώτοι!
Άλλα Σπορ
| 2011-06-15 15:48:00

Κατατρεγμένοι μα και πρώτοι!

Κατατρεγμένοι μα και πρώτοι!

Αλλος ένας τίτλος προσφέρθηκε στον Ολυμπιακό από την ομάδα των... απλήρωτων! Οι «ερυθρόλευκοι» πολίστες έκαναν για πολλοστή φορά την υπέρβασή τους.

Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...

Εβαλαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό πάνω από την... τσέπη τους.

Και δίδαξαν, σε καιρούς δύσκολους, προς κάθε κατεύθυνση. Δίδαξαν πως τα πάντα στη ζωή δεν είναι η «κονόμα». Κι ας είχαν κατηγορηθεί κατ' επανάληψη στο παρελθόν για κάτι ανάλογο. Νταμπλούχοι για 5η συνεχόμενη φορά, προσφέρουν στον Ολυμπιακό τα πάντα και απ' αυτόν εισπράτουν ένα απόλυτο μηδέν, σε αντίθεση με «γαλαζοαίματους» παίχτες άλλων σπορ, που ρουφάνε λεφτά με ουρά, χωρίς ανάλογη επιτυχία.

Ο Τ. Σχίζας και η παρέα του, ο συγκινητικός Δεληγιάννης, οι φιλότιμοι και παιχταράδες Χιώτες Ντόσκας και Φουντούλης, ο γίγαντας της αγωνιστικής ευφυΐας Μυλωνάκης, ο ηγέτης σε όλα Χρ. Αφρουδάκης, ο μοναδικός φουνταριστός Κολόμβος, ο πολύτιμος Δελακάς, ο γίγαντας Θεοδωρόπουλος, ο Μπλάνης, είναι μια παρέα που αγαπάει το πόλο πιο πολύ από το χρήμα. Αλλά και ο «καπετάνιος» τους, ο Β. Πάτερος, ένας άνθρωπος σοβαρός και μετρημένος, χωρίς να παίζει με τα media κάνοντας τον «καραγκιόζη», έχει δώσει μαθήματα ικανότητας και αξιοπρέπειας στα δύο τελευταία χρόνια, που ήταν ιδιαίτερα σκληρά.

Ολη αυτή την ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης, οι παράγοντες του Ολυμπιακού (εξαιρουμένου του «εργάτη» της ομάδας Ακη Λογοθέτη) την έχουν ποτίσει φαρμάκι. Προσφέρουν στον Ολυμπιακό τίτλους και χαρά κι αυτός τους επιστρέφει περιφρόνηση και απαξίωση. Αυτό δεν είναι ούτε ηθικό ούτε και έντιμο.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags